Nieuwe naam van Overwatch-personage McCree bekendgemaakt


McCree gaat vanaf 26 oktober Cole Cassidy heten. Blizzard is zowel bezig met den plannen voordat eentje verrassend vertelsel hierbinnen Overwatch, waarin McCree eentje belangrijke rol speelt. Wegens den naamsverandering wordt dit nieuwe narratief echter uitgesteld totdat zometeen dit schooljaar.

Ter augustus liet Blizzard hoewel weten dat McCree eentje naamswijziging zullen krijgen. McCree is namelijk vernoemd zoals Jesse McCree, den voormalige hoofdontwerper van Diablo 4. Hij werkt noch meer tijdens concern nadat hij verwoord worden ter den beschuldiging van Activision Blizzard vanwege den staat Californië. Diegene beschuldiging draait wegens den discriminatie, seksuele vreesaanjaging plusteken project diegene volgens den staat heerst op den werkvloer van ie concern. McCree vertrok samen met Diablo 4-regisseur Luis Barriga plusteken World of Warcraft-ontwerper Jonathan LeCraft. McCree worden specifiek ter den beschuldiging verwoord voordat zijn werkgedrag.

Blizzard liet zowel weten dat in-game personages voortaan noch meer vernoemd zullen wordt zoals Blizzard-werknemers. “Wij gaan huis peinzen overheen ie toevoegen van referenties zoals elementen uit den werkelijke wereld ter toekomstige Overwatch-content.”


 • Doom Eternal

  Horde-modus komt aanstaande dinsdag zoals Doom Eternal 23 oktober 2021 11:10


 • The Flame in the Flood

  The Flame ter the Flood-studio gekocht vanwege CD Projekt Red 23 oktober 2021 11:10


 • Little Cities is eentje citybuilder ter vr 23 oktober 2021 11:10


 • Saints Row

  Verschillende criminele bezigheden ter Saints Row 23 oktober 2021 11:10


 • Den eerste dertig minuten van Guardians of the Galaxy 23 oktober 2021 11:10Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader