Patch voor Half-Life 2 bereidt game voor op komst van Steam Deck


Ie gaat wegens den grootste update voordat den te 2004 uitgekomen spel te meer dan tien schooljaar. Tyler McVicker laat te ene nieuwe video weten dat Valve den update zonder boodschap heeft uitgebracht – ie schenkkan ingehaald wordt via ie bètatabje voordat den spel te Steam.

Den patch voegt onder andere sponsoring voordat ultra-wide resoluties toe, vergroot den field of view zoals 110, lost allerlei bugs op diegene nog te den spel zaten plus voegt zowel Vulkan API-ondersteuning toe, zodat den spel huis draait op besturingssystemen gebaseerd op Linux, zoals SteamOS 3.0. Dat heeft Valve vroeger dit schooljaar zowel hoewel voordat Portal 2 gedaan. Waarschijnlijk gaat Valve dit uiteindelijk honingbij diens meeste games uitvoeren, omdat SteamOS 3.0 op Steam Deck draait.

Den Steam Deck verscheept op zijn vroegst te december dit schooljaar, met ene vanafprijs van 419 euro. Geïnteresseerde gamers kunnen nog immer ene van den trio uitvoeringen voorbehouden via den Steam Deck-website; voordat nieuwe aanvragen wordt nou ene oplevering na ie tweede kwartaal van 2022 verwachten.


 • Splinter Cell

  Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell te ontwikkeling honingbij Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


 • uncharted

  Erop ene domme gamereeks indien Uncharted past ene domme actiefilm 23 oktober 2021 08:10


 • House of Ashes

  Watten spelen wij dit weekend? 23 plus 24 oktober 22 oktober 2021 17:10


 • State of play

  Sony zendt woensdag 27 oktober nieuwe State of Play uit 22 oktober 2021 16:10


 • Bovenaanzicht van HyperX Fury DDR5-geheugenmodules in een MSI MEG Unify Z690-moederbord.

  MSI verwachten 50-60 procent prijstoename voordat DDR5-geheugen 22 oktober 2021 16:10Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader