Payday 3 speelt zich af in New York City


Dat deed ie winkelbedrijf tijdens eentje van te voren aangekondigde livestream wegens ie tienjarige jubileum van den franchise te vieren. Volgens Starbreeze moeten ie New York ter den spel eentje “enorme levende representatie van den stad wordt”. 

Payday 3 speelt zichzelf enkele jaren na Payday 2 uit. Den viertal oorspronkelijke personages – Dallas, Hoxton, CHain plus Wolf – omkeren terug nadat zij hun criminele praktijken aan den wilgen hebben gehangen. Ie criminele circuit is echter veranderd voort elementen indien softwaregiganten, crypto currencies plus den Dark Web.

Er worden nog geen gameplay van ie spel getoond, alhoewel is hieronder alhoewel watten artwork te bekijken. Ter maart kondigde Starbreeze aan eentje overeenkomst van vijftig miljoen dollar te hebben gesloten met Koch Media voordat ie uitgeven van Payday 3. Den spel moeten ergens ter 2023 op pc, Xbox- plus PlayStation-consoles verschijnen.

Payday 3
Payday 3

 • carrion

  Carrion nu vacant voordat PlayStation 4 24 oktober 2021 12:10


 • eFootball 2022

  Eerste eFootball 2022-update uitgesteld 24 oktober 2021 12:10


 • Wu-Tang Clan

  Mogelijke Wu-Tang Clan-game ter den maak erbij Microsoft 24 oktober 2021 12:10


 • Project Zero: Maiden of Black Water

  Remasters van oude Project Zero-games wordt overwogen 24 oktober 2021 12:10


 • Den Jlab Talk Go is eentje minuscule vooruitgang op den microfoon van jou gameheadset 24 oktober 2021 09:10Put

Plaats een reactie

ajax-loader