Ontwikkelkosten Kena: Bridge of Spirits zijn terugverdiend


Dat laat Josh Grier, mede-oprichter van den studio, weten aan Bloomberg. Hij laat daarbij weten dat Sony tevreden is overheen den prestaties van ie spel. Zowel betekent ie dat Ember Laboratorium games vermag blijven maken. Den studio maakte voorheen vooral reclames, maar vermag zichzelf nu volledig op den ontwikkeling van games blijven uitbalanceren.

Aan watten voordat spel Ember Laboratorium nu gaat werken, is echter nog noch vertrouwd. Ie enige dat men weet is dat ie wederom ene spel gestructureerd op ie vertelsel wordt.

Kena: Bridge of Spirits verscheen te september op PlayStation 5, PlayStation 4 plus pc. Den spel is vooralsnog schattig digitaal verkrijgbaar, maar komt komende maand zowel lijfelijk zoals PlayStation-consoles.

Kena scoorde ene 8 op Gamer.nl: “Kena: Bridge of Spirits doet weinig watten wij alhoewel noch voorheen hebben waargenomen. Niettemin inhouden ie spel kleine uitdagingen te ja verteerbare omgevingspuzzels diegene even verwonderend indien frustrerend zijn. Den spel heeft alle mooie elementen van actie-avonturentitels van weleer, maar neemt helaas zowel den mindere spullen overheen. Weliswaar levert ie ene zeer vermakelijke waardigheidstitel op met ene aangename flow plus oogstrelende vormgeving.”

Kena: Bridge of Spirits

 • Darkest Dungeon 2

  Early Access-periode Darkest Dungeon 2 begint ochtend 25 oktober 2021 08:10


 • Resident Evil-personages Jill plus Chris nu vacant te Fortnite 25 oktober 2021 08:10


 • Valheim

  Volgende omlijning te Valheim is den Mistlands 25 oktober 2021 08:10


 • Overwatch

  BattleTag vermag vergankelijk kosteloos wordt aarden 25 oktober 2021 08:10


 • Wegens Inscryption van den landkaart – Ron plus Erik Podcast 356 25 oktober 2021 07:10Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader