Volgende omgeving in Valheim is de Mistlands


Valheim heeft op dit ogenblik vijf verschillende soorten omgevingen. Den Mistlands moeten den zesde wordt, van den te totaal negen diegene gepland staan. Opvallend toereikend zijn er alreeds flarden van den Mistlands te den spel te verkennen – grimmige gebieden vol met overledene bomen plus skeletten – maar ie is dus den bedoeling dat dit eentje fundamenteel onderdeel van den spel gaat wordt.

Iron Gate heeft één screenshot van den Mistlands uitgegeven, diegene hieronder te zien is. Den studio werkt echter zowel aan eentje kleinere update voordat den bestaande Mountains-omgeving, waar hieronder zowel twee nieuwe screenshots van te zien zijn. 

Zowel den release van den omvangrijke Mistlands-update indien den kleinere update voordat den Mountains hebben nog geen releasedatum.

Den survivalgame Valheim schenkkan dolletjes of met twee totdat tien toneelspelers doorlopen wordt. Ie spel speelt zichzelf ge te eentje gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men schenkkan indien Vikingen samenwerken wegens den computergestuurde vijanden te verslaan plus te voortbestaan te den tiende Noorse wereld. Den spel is verkrijgbaar op pc.


  • Darkest Dungeon 2

    Early Access-periode Darkest Dungeon 2 begint ochtend 25 oktober 2021 08:10


  • Resident Evil-personages Jill plus Chris nu vacant te Fortnite 25 oktober 2021 08:10


  • Overwatch

    BattleTag schenkkan vergankelijk kosteloos wordt gewendraken 25 oktober 2021 08:10


  • Ontwikkelkosten Kena: Bridge of Spirits zijn terugverdiend 25 oktober 2021 08:10


  • Doorheen Inscryption van den ticket – Ron plus Erik Podcast 356 25 oktober 2021 07:10Wel

Plaats een reactie

ajax-loader