Ar-game Pikmin Bloom uitgebracht in Australië en Singapore


Den app is ginder verkrijgbaar voordat iOS via den App Store plusteken voordat Android via Google Play. Ontwikkelaar Niantic – vertrouwd van Pokémon Go – laat weten dat andere regio “straks” volgen. Ie spel is free-to-play, maar heeft welnu in-app verkregen.

Afgelopen voorjaar kondigden Nintendo plusteken Niantic den waarna nog naamloze Pikmin-game aan. Den app is speciaal bedoeld voordat wandelaars, waarbij toneelspelers terwijl Pikmin kunnen permitteren groeien. Den Pikmin kunnen vervolgens met toneelspelers vergezellen wegens zo fruit plusteken nectar te verzamelen.

Den Pikmin-franchise ontstond op den GameCube. Ie uiterst recente percentage, Pikmin 3, verscheen te 2013 op den Wii U plusteken kwam zometeen zowel zoals den Nintendo Switch. Te den games zenden toneelspelers ene menigte kleine, plantachtige wezens aan, diegene vergelijkbaar met mieren samenwerken wegens vijanden te verslaan, bruggen te construeren plusteken objecten te dragen.


 • Shadow Warrior 3

  Shadow Warrior 3 uitgesteld zoals 2022 27 oktober 2021 09:10


 • Horizon Forbidden West

  Guerrilla werkt mogelijk met andere bedrijven aan nieuwe Horizon-games 27 oktober 2021 08:10


 • Maak kennis met Team Galactic uit Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl 27 oktober 2021 08:10


 • METROID DREAD

  Speedrunners spelen Metroid Dread hierbinnen anderhalf uur uit 27 oktober 2021 08:10


 • Ubisoft plaagt Far Cry 6-spelers via e-mail 27 oktober 2021 08:10Wel

Plaats een reactie

ajax-loader