PlayStation-game Sackboy: A Big Adventure komt mogelijk naar pc


Den spel is namelijk gevonden op ter den Steam-database, zo blijkt op SteamDB. Den spel draagt den codenaam Stengel PC, maar refereert zoals iets genaamd Marmalade Content, want den werknaam van den PlayStation-game zullen zijn.

Ter september lekte er eentje omlijsting met volgende pc-games uit via GeForce Now. Veel van den gelekte games diegene daarheen op stonden, zijn tussentijds ofschoon bevestigd, plus Project Marmalade stond er zowel op.

Sackboy: A Big Adventure is eentje platformer van Sumo Digital met Sackboy van den LittleBigPlanet-games ter den titelrol. Ie spel verscheen staart vorig klas voordat PlayStation 5 plus PlayStation 4. 

Den spel scoorde eentje 7,5 op Gamer.nl: “Sackboy: A Big Adventure is den ultieme gezinsplatformer plus ermee eentje uitstekende lanceringsgame. Jouw kunt dit zonder na te denken kopen indien jij koters hebt. Maar welp én oud gaan van A Big Adventure plezier. Neem ie traditionele platformen voltooid plus toe voordat lief plus jij krijgt er gedurende vlagen eentje omvangrijke glimlach voordat terug.”

Sackboy: A Big Adventure

 • the division 2

  Nieuwe The Division 2-modus lanceert ter schrikkelmaand 2022 27 oktober 2021 15:10


 • Doom Eternal

  Horde-modus nu vacant ter Doom Eternal 27 oktober 2021 15:10


 • Back 4 Blood

  Back 4 Blood telt ofschoon meer dan zes miljoen toneelspelers 27 oktober 2021 15:10


 • Xbox Series X

  Omzet Xbox-hardware met 166 procent gestegen 27 oktober 2021 14:10


 • Inscription

  Inscryption is noch watten jij verwachten, maar dat had jij vast ofschoon verwachten 27 oktober 2021 11:10Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader