Activision-CEO vraagt om minimaal salaris


Kotick ontvangt wettelijk waargenomen ie laagste bedrag voordat zijn werkzaamheden, 62.500 dollar vanaf schooljaar. Zowel vraagt hij geen bonussen of andere compensaties te ontvangen totdat den raad heeft priv dat ie onderneming ‘den ingrijpende gender-gerelateerde doelen plusteken zorgzaamheid hebben verkrijgen’. 

Ie verzoek komt na maanden van controverse wegens wangedrag gedurende Activision Blizzard. Zoals beweegreden van eentje research van den Equal Employment Opportunity Commission, zegt den CEO vijf omvangrijke wendingen vanwege te voeren watten den werkcultuur van ie onderneming betreft.

Eronder valt eentje ‘zero-tolerancebeleid met strengere regels plusteken betere controle’ watten vreesaanjaging betreft, den gelofte dat ie veel vrouwen plusteken non-binaire personen te den komende vijf schooljaar zoals 50 procent van ie totale veel werknemers stijgt plusteken eentje investering van 250 miljoen dollar voordat ie bieden van kansen voordat verscheiden talent. 

Zowel investeert Activision 250 miljoen dollar te initiatieven diegene diegene den game- plusteken technologie-communities uitbreiden met minderheden, moeten loongelijkheid zichtbaarder wordt plusteken onderzoekt ie bemiddeling gedurende claims van seksuele vreesaanjaging plusteken discriminatie.

Vroeger dit schooljaar worden Activision Blizzard vanwege den staat Californië aangeklaagd wegens giftig werkgedrag in ie onderneming, met seksuele vreesaanjaging. Sindsdien zijn diverse hooggeplaatste werknemers ofschoon vertrokken, zoals J. Allen Brack. Activision Blizzard zette zowel zijn inherent research te, dat nog eeuwig blijft voortduren. 

Vorige week ontsloeg ie onderneming twintig werknemers op voet van ie research.


 • Knockout City krijgt eentje kosteloos next-gen update 28 oktober 2021 18:10


 • Productafbeelding van de ASUS ROG Thor 1000W Platinum II-voeding.

  Asus breidt Thor-serie uit met meer high-end voedingen 28 oktober 2021 16:10


 • Halloween te Red Dead Online 28 oktober 2021 16:10


 • bonuslevel

  Den Volwassene Mario Party Superstars Review plusteken Guardians of the Galaxy is verrassend wasgoed! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • Gran Turismo 7

  Gran Turismo 7 biedt eentje kijkje achter den schermen van den autosport 28 oktober 2021 15:10Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader