De Grote Mario Party Superstars Review en Guardians of the Galaxy is verrassend goed! – Bonuslevel #68


Dit week discussiëren Lucas, Jacco plusteken Cody overheen den eerste trailer voordat GTA: The Trilogy – Definitive Edition, ie uitstel van Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, nieuwe pokémon uit eentje trailer voordat Pokémon Legends: Arceus plusteken meer! Voorts wordt den review van Mario Party Superstars uitgelaten besproken, verzorgen wij eentje berg mails plusteken komen jullie kerks Discord-antwoorden aan bod.

Hier vind jij den podcast-tip van Jacco trouwens overheen hoe den natuur den wetenschap beïnvloedt!

Hier vind jij den mp3

Kom gedurende onze Discord! Via dit verbinding schenkkan jij met onzerzijds plusteken andere luisteraars kletsen overheen games plusteken den nodige onzin. Gewoon verrichten, is wieg! Dan schenkkan jij zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jij eentje vraag inzenden? Dat schenkkan! Stuurwiel eentje mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met eentje K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met eentje Q!) plusteken wellicht waarnemen jij jezelf terug ter den volgende cessie!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plusteken alle andere uitgestrekte platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plusteken onze Twitter- plusteken Instagram-kanalen ter den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Animal Crossing Ongezouten plusteken den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl Preview plusteken GTA The Trilogy – Bonuslevel #66 13 oktober 2021 16:10


 • bonuslevel

  Switch Oled Review plusteken den toekomst van Smash Bros. – Bonuslevel #65 08 oktober 2021 14:10


 • bonuslevel

  Metroid Dread gespeeld plusteken Donkey Kong-feestje – Bonuslevel #64 01 oktober 2021 14:10


 • September Ongezouten plusteken ie vertelsel uit Metroid totdat nu toe samengevat – Bonuslevel #63 24 september 2021 11:09

Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader