First Class Trouble komt 2 november naar PlayStation-consoles


Gisteren lekten den PlayStation Plus-games van november ofschoon uit, waarbij zowel First Class Trouble worden verwoord. Gisteravond tijdens den State of Play-uitzending worden bevestigd dat den spel waarempel onderdeel uitmaakt van den PS Plus-line-up van november plusteken dat ie spel op 2 november op PlayStation-consoles vacant is. First Class Trouble kwam vroeger dit klas ofschoon op Steam Early Access uit.

Ter First Class Trouble willen toneelspelers samenwerken wegens eentje ramp te voorkomen. Men sluit zichzelf aan gedurende den menselijke Residents of den rebellerende Personoids. Ie is den bedoeling dat toneelspelers research plegen of den boel zonet besodemieteren. Uiteindelijk willen Residents ie Central Artificial Intelligence Network (CAIN) van ie luxueuze schip ISS Alithea uitzetten voordat den Personoids den controle overheen ie schip overnemen.


 • Bestandsgrootte van Call of Duty: Vanguard op consoles vertrouwd 28 oktober 2021 11:10


 • Apple Music

  Apple Music nu vacant op PlayStation 5 28 oktober 2021 11:10


 • Metroid Dread

  Metroid Dread-demo nu vacant op Switch eShop 28 oktober 2021 11:10


 • Team Ninja

  Team Ninja maakt spel gebaseerd op Romance of the Three Kingdoms 28 oktober 2021 11:10


 • Gears 5

  Den uitgelezene pc-deals van den week 28 oktober 2021 10:10Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader