Outer Wilds: Echoes of the Eye is vooral meer en moeilijker


Wegens te vinden waar den eerste plusteken enige downloadbare content van Outer Wilds start, is ie van bij den basisprincipes van ie originele spel weer onder den knie te krijgen. Omgaan met den timeloop, ie ruimteschip gezaghebben plusteken den jetpack, plus alle hulpmiddelen diegene iedere Hearthian-verkenner meekrijgt willen weer weer geleerd wordt. Den volgende stap is uitpluizen waar den nieuwe content te hemelsnaam te vinden is. Den eerste hint brengt den speler zoals ie museum, maar daarna wordt den vervolgstappen steeds lastiger. Ie weet den toon inderdaad te zetwerk voordat den surplus van den dlc.

Halo

Echoes of the Eye speelt zichzelf haast te zijn geheel voltooid op ene immens verborgen ruimteschip met erin wouden, ene twee verlaten nederzettingen plusteken ene wild stromende rivier. Ie schip is ringvormig plusteken dat zorgt ervoor dat den rivier uiteindelijk weer terugkeert te zijn beginpunt. Visueel waargenomen is ie ene indrukwekkende plek diegene ook manifest verschillend aanvoelt dan den locaties uit den surplus van ie spel.

Den eerste stappen op dit plek zijn vertrouwd onwennig, maar ietsje te ietsje vult den schipcomputer zichzelf met cruciale kennisgeving plusteken hints overheen watten er met den oorspronkelijke inwoners van dit plek is gebeurd. Wie ie hoofdverhaal heeft gespeeld heeft natuurlijk defini verwachtingen overheen hoe ontbrekende kennisgeving plusteken mysteries opgelost kunnen wordt, maar Echoes of Eye introduceert voldoende nieuwe ideeën wegens te blijven verrassen.

Verfrissend, maar noch van idem niveau

Zonder alhoewel te veel verklappen inhouden dit uitzetting voldoende ‘aha-momenten’ wegens ie waard te maken Outer Wilds weer op te stichten. Er zijn weinig games diegene datzelfde sentiment van ontdekking weten te creëren zonder den speler den hele tijdstip nieuwe vaardigheden of upgrades voordat te schotelen. Den timeloop zorgt er namelijk nog steeds voordat dat schattig jouw kennis wegens den 22 minuten wordt meegenomen zoals ene nieuwe poging. Den surplus van ie universum krijgt ene reset plusteken is daarna weer precies idem mits te ie start.

Echoes of the Eye heeft ruwweg dezelfde opzet, maar komt noch helemaal te den buurt van den oorspronkelijke spel. Dat is vooral te danken aan ene veel nieuwe elementen diegene den downloadbare content introduceert. Porties van den nieuwe locatie zijn namelijk pikkedonker plusteken bevolkt onderbrak wezens diegene niets willen hebben van nieuwsgierige pottenkijkers.

Enge buitengebieden

Outer Wilds verandert op dit punten te ene horrorgame met watten lichte stealth-elementen. Gepakt wordt plusteken idem stuk weer willen spelen is te iedere spel vervelend, maar onder den tijdsdruk van den vernietiging van ie universum wordt ie helemaal irritant. Ie helpt zowel noch dat volwassene porties van den dlc zo duister zijn dat ie iedereen hevig desoriënterend wordt.

Er zijn omgangsvormen wegens den aanvaringen met dit wezens te omzeilen, maar diegene routes zijn hevig inderdaad verstopt plusteken noch iedere hint wordt te Echoes of the Eye even manifest weergegeven. Den inwoners van ie ruimteschip hebben allerlei herinneringen te den vorm van diavoorstellingen achtergelaten, maar cruciale details zijn vaak weggebrand of ietwat abstract weergegeven. Daarenboven is ie somwijlen doorslaggevend wegens dit dia’s zowel weer te zien. Den omschrijvingen te den boordcomputer zijn watten minder nuttig nadat zij voordat ie vooraf bekeken zijn.

Den hoogtepunten van Outer Wilds wordt daarom noch bereikt te Echoes of Eye, maar den dlc is alsnog den moeite waard voordat wie geen voldoende kon krijgen van ie origineel.

Voordien frustrerend

Veel meer dan te den surplus van ie spel wordt den timeloop hier irritant. Steeds dezelfde route vliegen, uitstappen, ie station binnenkomen plusteken vervolgens ene stukje zeildoeken op ene raft wegens op den plek te komen waar jouw wasgoed gebleven wordt te den tiende keer vervelend. Te den surplus van Outer Wilds wasgoed ie eeuwig mogelijk wegens op ene andere planeet op research uit te gaan mits jouw ergens noch uitkwam. Diegene welstand ontbreekt te Echoes of the Eye, waardoor frustratie vroeger wegens den hoek ligt. Wanneer jouw uit wanhoop maar van alles gaat trachten plusteken vanaf ongeluk op den vraag stuit verstrekken dat weliswaar noch idem sentiment van voldoening dan wanneer jouw ene obscure hint hebt weten te ontcijferen.

Den hoogtepunten van Outer Wilds wordt daarom noch bereikt te Echoes of Eye, maar den dlc is alsnog den moeite waard voordat wie geen voldoende kon krijgen van ie origineel. Den verrassingen, twists plusteken briljante vondsten zijn er nog steeds. Ie is ook lofwaardig hoe inderdaad Echoes of the Eye te ie hoofdverhaal verwerkt is. Louter alhoewel wegens diegene reden is ie den moeite waard wegens weer zoals ie universum van Outer Wilds terug te omkeren.

Outer Wilds: Echoes of the Eye is voordat 14,99 euro verkrijgbaar voordat pc, Xbox One plusteken PlayStation 4 plusteken 5. Den spel is getest via backward compatibility op ene Xbox Series X.


 • Mario Party Superstars bewijst dat oude liefde noch roest 28 oktober 2021 15:10


 • Inscription

  Inscryption is noch watten jouw verwachten, maar dat had jouw vast alhoewel verwachten 27 oktober 2021 11:10


 • guardians of the galaxy

  Marvel’s Guardians of the Galaxy is den grappigste spel van ie klas 25 oktober 2021 15:10


 • Den Jlab Talk Go is ene minuscule vooruitgang op den microfoon van jouw gameheadset 24 oktober 2021 09:10


 • eastward

  Eastward is noch veel meer dan schitterend 22 oktober 2021 13:10Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader