Foto's van eerste Intel-videokaarten tonen nieuw design


Ter den YouTube-video wordt den beeldhouwwerken uitgebreid getoond plusteken van setting voorzien. Intels referentiedesign van den kaartspel heeft, zoals eentje eerdere officieuze render ofschoon voorspelde, eentje subtiel golvend chassis, met vrij minimale blauwe led-accenten. Qua telefoonlijnen toeschijnen beide modellen te voorschrijven overheen trio stuks DisplayPort plusteken eentje enkele hdmi-poort — vermoedelijk hdmi 2.1. 

Ie vlaggenschipmodel met Intels DG2-512EU-gpu zou vermoedelijk Intel Arc a700 heten. Ie kleinere budgetalternatief, waarvan evenals renders getoond werden, heet met alle waarschijnlijkheid Arc a300, met erin den DG2-128EU chip van Intel. Diegene kaartspel zullen zichzelf willen meten met respectievelijk den RTX 3070 plusteken RTX 2070 van Nvidia.

Gelekte foto van de printplaat van de eerste Intel Arc-videokaart.

Kiek’s van den printplaat van ie vlaggenschipmodel voordoen zowel den stroomconnectoren; eentje 8-pins plusteken eentje 6-pins poort, samen wasgoed voordat pakweg 225 watt. Vaag is welnu of dit den traditionele PCIe 4.0-generatie betreft of dat Intel rechtstreeks overstapt op eentje nieuwe PCIe 5.0-stroomconnector.

Los van verdere specificaties ogen beide kaartspel relatief slank. Ter vergelijking met ie huidige aanbod van concurrenten Nvidia plusteken AMD blijft Intel vooralsnog ingetogen. Hoe partnerfabrikanten den gpu uiteindelijk te eentje ander jasje steken is nog wollig, ofschoon sprak Intel welnu vroeger overheen eentje “verschil te productontwerp” te den samenwerkingsverband met hardware-boeren.

Gelekte render van een Intel Arc-videokaart uit de Alchemist-generatie.

Den eerste Intel Arc-kaarten zijn nog noch officieel uit den lappen gedaan. Den verwachting geldt dat Intels eerste desktopvideokaarten stap te ie tweede kwartaal van 2022 te den verkoper voetstappen, maar Intel zou ongetwijfeld voordat diegene tijdstip meer officiële aankondigingen uitzetten.


 • Render van een Intel Core-processor, specifiek die uit de Alder Lake-generatie.

  MSI bewijst dat Alder Lake-cpu’s te chipgrootte variëren 29 oktober 2021 14:10


 • Productafbeelding van de ASUS ROG Thor 1000W Platinum II-voeding.

  Asus breidt Thor-serie uit met meer high-end voedingen 28 oktober 2021 16:10


 • Productfoto van de verpakking van de Intel Core i9-12900K, een high-end processor uit de Alder Lake-generatie.

  Intel plant Alder Lake-cpu’s officieel te op 4 november 28 oktober 2021 14:10


 • Compilatiefoto van meerdere Z690-moederborden van ASUS.

  Asus onthult negentien Z690-moederborden 28 oktober 2021 13:10


 • Foto van een Z690-moederbord van Asus met een Q-Release-moederbordknop.

  Asus ontwikkelt moederbordknop wegens videokaarten sneller te wisselen 26 oktober 2021 15:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader