Hoogtepunten: Far Cry 6, Guardians of the Galaxy en GTA


Ubisoft plaagt Far Cry 6-spelers via e-mail

Ie is vrij normaal dat – wanneer mensen daarheen hun toestemming voordat hebben gegeven – uitgevers indien Ubisofts e-mails zenden na den koop van ene spel gebaseerd op ie speelgedrag van den consument. Op diegene wijze trachten uitgevers hun klanten er bijvoorbeeld aan te herinneren wegens ene spel weer op te stichten indien dat ene tijdje noch is gebeurd.

Ubisoft pakt dat via Far Cry 6 op ene unieke wijze aan. Den e-mails wordt zogenaamd verstuurd voort den antagonist van Far Cry 6, Anton Castillo – gespeeld voort Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito. Hij is ene dictator van ie schiereiland Yara plusteken toneelspelers willen daarheen indien Dani Rojas ene stokje voordat steken.

Lees voorts

Assassin’s Creed Infinity wordt geen free-to-play-game

Dat heeft Ubisoft bevestigd. Tijdens den bekendmaking van diens kwartaalcijfers worden Ubisoft gevraagd of ie voorheen aangekondigde spel free-to-play zullen wordt, zeker omdat ie handel te mei dit schooljaar aangaf meer free-to-play-games uit te geven.

“Ie wordt noch free-to-play plusteken den spel krijgt veel narratieve elementen”, aldus CEO Yves Guillemot. “Ie wordt ene hevig innovatieve spel, maar ie bevatten zowel alles watten toneelspelers vooruitzien van Assassin’s Creed-games, alle elementen waar zij van vasthouden. Ie wordt ene gigantische spel maar met veel elementen diegene reeds te vorige games zaten.” 

Lees voorts

assassins creed

Dr. Dre werkt aan nieuwe rietje voordat ene Grand Theft Automaat-game

Dat vertelt hij aan den Rolling Stone Music Now-podcast. Snoop meldt dat ie gaat wegens rietje “dat verbonden is aan den GTA-game diegene uitkomt”, plusteken dat hij zelf zowel op ene veel tracks te horen is. “Ik weet dat hij te den studio is plusteken hij geweldige rietje maakt. Eentje gedeelte van diegene rietje wordt via den GTA-game uitgebracht.”

Snoop meldt echter noch wegens welke spel ie gaat. Ter november komt bijvoorbeeld Grand Theft Automaat: The Trilogy – Definitive Edition uit, met erin remasters van GTA 3, Vice City plusteken San Andreas. Volgend schooljaar komt Grand Theft Automaat 5 zoals PlayStation 5 plusteken Xbox Series X plusteken S. Ie is mogelijk dat den rietje voordat één van diegene games bestemmen is – mogelijk vallen watten nummers uit den oorspronkelijke versies van den games uit wegens problemen met licenties.

Lees voorts

Grand Theft Auto 5

Review: Marvel’s Guardians of the Galaxy is den grappigste spel van ie schooljaar

Ie belangrijkste via ene superheldengame is dat jij jij voelt indien den superhelden. Maar watten definieert nu werkelijk den Guardians of the Galaxy? Den helden uit ie team hebben noch den iconische superkrachten van Spider-Man, noch wapens diegene zichzelf qua herkenbaarheid kunnen meten met Captain America’s schild of Thors slaghamer. Werkelijk zijn ie gewoon ene groepje luidruchtige dwazen diegene zoals oude rietje luisteren. Den personages zélf zijn dus ie belangrijkst. Gelukkig heeft ontwikkelaar Eidos Montréal daarheen ontzettend veel oog voordat.

Marvel’s Guardians of the Galaxy is ene compleet nieuwe herdruk van den kennis helden plusteken dat verstrekken Eidos den waarschijnlijkheid wegens zelf iets op te construeren. Vergeet dus watten jij wetenschap uit den stripboeken plusteken probeer noch aan Chris Pratt te denken via den naam ‘Strak-Lord’. Eidos kiest voordat eenzelfde methode indien Insomniac hanteerde voordat ie succesvolle Marvel’s Spider-Man uit 2018. Den spel zit welnu barstensvol kennis personages, maar iedereen met ene nipt iets andere decor dan jij zullen vooruitzien.

Lees voorts

guardians of the galaxy

Update: Halo Infinite-campagne uitgebreid getoond

Vroeger vandaag kondigde Microsoft reeds aan dat ie vanmiddag beeldhouwwerken van den strijd zullen voorbinden plusteken dat is wegens 15:00 uur Nederlandse tijdstip dan zowel gebeurd. Den beeldhouwwerken zijn hieronder te zien.

Ter den gameplaybeelden is te zien hoe toneelspelers indien Master Chief den open spelwereld te den vorm van Zeta Halo vrij kunnen verkennen wegens zo uit te rekenen met den Banished. Voorts zijn diverse voertuigen te zien plusteken tweedehands Master Chief zijn grappling hook wegens zichzelf snel rond te bewegen.

Lees voorts

Halo Infinite

Dit is gamen te ie schooljaar 2042 volgens Xbox

Microsoft heeft ene promotionele video uitgegeven waarin ie zogenaamd kijkt zoals ie Xbox-merk te ie schooljaar 2042.

Den video is ermee vooral marketing voordat zowel Battlefield 2042 plusteken Xbox. Volgens Microsoft kunnen gamers overheen 21 schooljaar ene quintiljoen FLOPS vanaf tel vooruitzien. Den Xbox Series X vermag er verder 12 triljoen aan.

Lees voorts

Nieuwe The Division 2-modus lanceert te schrikkelmaand 2022

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Vroeger liet ie handel weten dat den update op zijn vroegst staart 2021 uit zullen komen, maar ie wordt dus start volgend schooljaar. Ie handel wil den tijdstip nemen wegens kwaliteit uit te leveren. Trouwens is zowel ie nieuwe seizoen daarheen onderdeel van.

Ter maart dit schooljaar worden den update reeds aangekondigd. Ubisoft Massive liet waarna weten dat den gamemodus ene aanzienlijke verandering voordat den spel moeten wordt, maar werkelijke details zijn er nog noch. Den volledige onthulling van den update moeten te januari 2022 plaatsvinden.

Lees voorts

the division 2

Toneelspelers uiten frustratie overheen N64-games op Nintendo Switch Online

Toneelspelers hebben online hun frustraties geuit overheen den prestaties van den Nintendo 64-games diegene onderdeel zijn van den Nintendo Switch Online-uitbreiding.

Zo wordt er gepraat overheen input lagen – waarbij ie via determineren games te lang zullen duren voordat ingedrukte schakelaars zichzelf vertalen zoals acties op ie scherm. Zowel toeschijnen sommige toneelspelers last te hebben van haperingen wanneer online wordt gespeeld – reeds is dit logischerwijs zowel onderschikkend van hoe ja den internetconnectie van den speler is. Noch iedereen is daarnaast te spreken overheen determineren grafische wendingen te spellen.

Lees voorts

N64 Classic

Halloween te Red Dead Online

Ie is zowat Halloween plusteken zowel te Red Dead Online is ie griezelen geblazen.

Toneelspelers diegene den vrijplaatsen Armadillo, Butcher Creek, Shady Belle plusteken Bolger Glade beschermen tegen attaques te den seizoensgebonden All Hallows’ Call to Arms-modus verdienen dubbele RDO$, Gold plusteken XP. Toneelspelers diegene ie volhouden totdat den tiende roller van ene All Hallows’ Call to Arms-modus krijgen 2.000 Club XP. Voordat ie seizoensgebonden Dead of Night krijgen toneelspelers ene kosteloos Ability Card zoals preferentie.

Lees voorts

Video toont drietal maps uit Battlefield 2042

Dice heeft ene nieuwe gameplayvideo van Battlefield 2042 uitgegeven waar voordat ie voorgerecht drietal maps uit den spel getoond wordt.

Renewal speelt zichzelf uit te den woestijn van Egypte, Breakaway te Vorst Maudland te Antartica plusteken Discarded te den stad Alang te India. Den video is te dit wetsartikel te zien.

Lees voorts

Battlefield 2042

Eerste screenshot van Smash Bros.-achtige spel van Warner Bros. gelekt

Vroeger dit week kwam ie roddel zoals buitenshuis dat Warner Bros. aan ene vechtspel werkt met diverse personages diegene onderdeel zijn van ie handel. Ie spel zullen toeschijnen op Super Smash Bros. plusteken ie zometeen dit schooljaar te verschijnen Nickelodeon All-Strak Brawl.

Nu doet ene mogelijke screenshot van den spel den tournee op internet. Ie lijkt wegens ene plaatje van ie scherm waarop toneelspelers ene personage uitkiezen te gaan. Personages indien Rick, Batman, Finn plusteken Jake uit Adventure Time, Harley Quinn, Superman, Ganfalf, Bugs Bunny, Tom plusteken Jerry plusteken Wonder Woman zijn te zien.

Lees voorts


 • Splinter Cell

  Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell te ontwikkeling via Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


 • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10


 • The last of us

  Hoogtepunten: HBO onthult eerste plaatje The Last of Us-serie 02 oktober 2021 09:10


 • Death Stranding

  Hoogtepunten: Kojima wilde spel met Mads Mikkelsen maken genaamd ‘Mads Max’ 04 september 2021 09:09Wel

Plaats een reactie

ajax-loader