Twee Lara Croft-games komen naar Nintendo Switch


Beide spellen zijn origineel wegens Crystal Dynamics ontwikkeld plus wordt wegens Feral Interactive zoals den Switch overgezet. Diegene studio wasgoed zowel verantwoordelijk voordat den sterke Switch-overzettingen van Grid Autosport plus Alien Isolation.

Lara Croft and the Guardian of Light verscheen origineel te 2010 op Xbox 360, PlayStation 3, pc plus iOS plus betreft ene isometrische actie-adventuregame. Lara probeert den slechte Xolotl, den ‘Keeper of Darkness’ diegene te Midden-Amerika weer totdat leven is gekomen, te verslaan. 

Ie voortzetting, Temple of Osiris, kwam te 2014 uit op PS4, Xbox One plus pc. Zowel diegene spel heeft ene isometrisch perspectief. Ie eerste sector vermag met twee toneelspelers doorlopen wordt, ie tweede sector met viertal toneelspelers.

Beide games willen te 2022 op Nintendo Switch verschijnen. Ene precieze releasedatum is er nog noch. Ene trailer is er zowel nog noch – onderstaande trailer is van den Stadia-versie van Guardian of Light.


 • Call of Duty Warzone

  Nieuwe Call of Duty: Warzone-map komt op 2 december uit 29 oktober 2021 08:10


 • Facebook werkt aan nieuwe vr-headset Project Cambria 29 oktober 2021 08:10


 • Grand Theft Auto: San Andreas

  Vr-versie van Grand Theft Wagen: San Andreas komt zoals Oculus Quest 2 29 oktober 2021 08:10


 • Battlefield 2042

  Video toont drietal maps uit Battlefield 2042 29 oktober 2021 08:10


 • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

  PlayStation Plus-games van november bevestigd 29 oktober 2021 08:10Wel

Plaats een reactie

ajax-loader