Ontwikkelaar Age of Empires 4 overweegt Xbox-versie


Vooralsnog is den spel uitsluitend op pc verkrijgbaar, maar te eentje vraaggesprek met Multiplayer.it meldt creative director Adam Isgreen dat er mogelijkheden zijn. “Zodra wij den pc-release helemaal hebben gecompleteerd, gaan wij piekeren overheen hoe wij den spel op console kunnen wentelen. Wij hebben nog geen concrete plannen, maar wij gaan er welnu eigenlijk overheen piekeren.”

Age of Empires 4 kwam vorige week uit op pc plusteken is zowel verkrijgbaar via Spel Pass. Ie is volgens Relic Entertainment den spirituele opvolger van ie tweede percentage. Welnu neemt den spel den Age Up-mechaniek uit Age of Empires 3 overheen. Eentje andere toevoeging zijn den documentaires diegene toneelspelers te zien krijgen tijdens historische gevechten. 

Den Gamer.nl-recensie van Age of Empires 4 volgt zeer spoedig.


 • Goldeneye 007

  Verwijderde verbod op GoldenEye te Duitsland laat geruchten opvlammen 01 november 2021 08:11


 • Quest 2

  Inloggen op Facebook straks noch meer nodig op Oculus Quest 01 november 2021 08:11


 • Luigi's Mansion

  Lego-sets gebaseerd op Luigi’s Mansion aangekondigd 01 november 2021 08:11


 • Roblox

  Online spel Roblox wasgoed trio dagen noch speelbaar 01 november 2021 08:11


 • Griezelen met Outer Wilds-dlc – Ron plusteken Erik Podcast 357 01 november 2021 07:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader