Pikmin Bloom nu ook hier verkrijgbaar


Vorige week worden den spel voordat iOS plus Android ofschoon uitgerold te Singapore plus Australië. Hier is eentje complete omlijsting te zien van alle terechtkomen waar den spel nu gedownload vermag wordt. Ie spel is free-to-play, maar heeft welnu in-app verwerven.

Afgelopen voorjaar kondigden Nintendo plus Niantic – den ontwikkelaar van Pokémon Go –  den waarna nog naamloze Pikmin-game aan. Den app is speciaal bedoeld voordat wandelaars, waarbij toneelspelers terwijl Pikmin kunnen toestaan groeien. Den Pikmin kunnen vervolgens met toneelspelers vergezellen wegens zo fruit plus nectar te verzamelen.

Den Pikmin-franchise ontstond op den GameCube. Ie uiterst recente sector, Pikmin 3, verscheen te 2013 op den Wii U plus kwam zometeen zowel zoals den Nintendo Switch. Ter den games zenden toneelspelers eentje menigte kleine, plantachtige wezens aan, diegene vergelijkbaar met mieren samenwerken wegens vijanden te verslaan, bruggen te construeren plus objecten te dragen.


 • Red Dead Redemption

  ‘Remaster van Red Dead Redemption is te ontwikkeling’ 02 november 2021 09:11


 • Grand Theft Auto: San Andreas

  Vr-versie GTA: San Andreas wordt voort LA Noire VR-team ontwikkeld 02 november 2021 08:11


 • Uncharted 3

  Naughty Dog blikt terug op tienjarig jubileum van Uncharted 3 02 november 2021 08:11


 • Modern Warfare

  Diverse details overheen Call of Duty: Modern Warfare 2 gelekt 02 november 2021 08:11


 • halo infinite

  Halo Infinite-map Streets onthuld 02 november 2021 08:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader