Riders Republic is vooral een nieuwe Steep


Ter den kleurrijke plus gedetailleerde spelwereld van Riders Republic is er immer welnu ergens iemand aan ie sleutelen aan ene opzienbarend record. Den opbergmap is weliswaar immens, maar ie voelt zelden nep jij enig bent. Toneelspelers suizen be plus aan voorbij op ski’s of crossfietsen plus regelmatig vliegen zij te wingsuits bovenop jij om. Jij hebt werkelijk ie instinct te ene om durfals geannexeerd stukje Noord-Amerika te struinen. Dat heeft welnu watten.

Riders Republic

Ubisoft heeft noch hevig subtiel verschillende stukjes van bestaand natuurgebieden aan elkander gelijmd. Sneeuwen, heidecultuur plus woestijn ligt somwijlen op ene steenworp afstand van elkander. Nu na honderden meters wielrijden te den gortdroge plus felrode Canyonlands sta jij aan den voetbeen van den spierwitte berg Grand Teton, klaar voordat ene snowboardrun om ie knisperende witten poeder. Uiteraard? Noch bepaald. Vermakelijk? Des te meer.

Sporten

Diegene gigantische spelwereld faciliteert noch enig ie samenkomen, maar zowel ene welhaast overweldigende hoeveelheid races plus stunts, veelal tegen den ghosts van anderen. Des te meer opdrachten jij voltooit, des te huis jij uitrusting plus des te meer nieuwe events jij vrijspeelt. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden voordat vrijwel ieder event. Jij bepaalt dus zelf hoeveel ervaringspunten jij verdienen wilt.

Den events verschillen ontiegelijk van elkander, plus noch enig wegens den sportsoort. Sommige opdrachten zijn werkelijke uitputtingsslagen. Er zijn bijvoorbeeld jumps met ski’s waar jij jij gerust ene namiddag te vast kunt bijten. Zowel ie navigeren om krappe kliffen met ene wingsuit of ie zoals beneden denderen op ski’s of ene mountainbike is uitdagend toereikend wegens den drang zoals ene betere score aan te wakkeren. Riders Republic voelt dan onvervalst aan mits ene klassieke highscoregame.

Riders Republic

Andere events zijn zonet uitbundig van toon, of existentie uitsluitend erop den gratie van den prachtige graphics. Neem ie op zandkliffen denderen op ene soort raketski’s, ene nachtelijke neonvlucht met ene wingsuit of ie bezorgen van pakketjes op ene omafiets. Plus dan zijn er nog uitgestrekte evenementen waarbij jij ie zowel met ski’s, mountainbike plus wingsuit tegen 59 andere toneelspelers opneemt. Tegelijkertijd, te real-time. Riders Republic neemt zichzelf noch immer serieus.

Gelukkig is Riders Republic wél consequent op ie vlak van besturing plus gameplay. Of ie nou mountainbiken, skiën, wingsuitvliegen of snowboarden is: ie laat zichzelf ontzettend prettig plus secuur leidinggeven. Den gameplay is uiteindelijk meer arcade dan sim, maar Riders Republic deelt zeker geen hokje met SSX of Dave Mirra Freestyle BMX. Jij hebt nog steeds te maken met den wetten van den zwaartekracht plus moeten jezelf erop landingen terdege positioneren. Den spel heeft verder ene systeem dat ie terechtkomen makkelijker maakt, maar dan verdien jij welnu minder ervaringspunten.

Den gigantische spelwereld faciliteert noch enig ie samenkomen, maar zowel ene overweldigende hoeveelheid races plus stunts

Ten opzichte van Steep is ie mountainbiken den grootste toevoeging, plus meteen zowel den leukste. Ie instinct van tempo is uitstekend plus ie beteugelen van ie bochtenwerk is ene vermakelijke uitdaging. Zowel den events diegene kantelen wegens ie behalen van highscores met tricks zijn wieg – zeker ten opzichte van Steep. Ie trick-systeem is véél simpeler, alhoewel is ie nog steeds noch secuur. Waarschijnlijk heb jij geen idee welke trick jij van te voren gaat doet. Maar ach, ie lukt immer welnu wegens ene goede score neer te zetwerk, zowel op ene snowboard mits op jij rijwiel.

Riders Republic

Herkenbare open wereld

Voorts borduurt Riders Republic voort op den Ubisoft-openwereldformule diegene jij alhoewel weten, maar dan met highscores te positie van Amerikaanse religieuze groeperingen diegene noch op bestaande religie zijn gebaseerd of Cubaanse toestanden diegene noch om Cuba zijn geïnspireerd. Riders Republic is namelijk ene intact uiteraard voortzetting op Steep, dat alhoewel excelleerde te ie plekken van ene duizelingwekkende hoeveelheid icoontjes op ene landkaart.

Ie navigeren wordt simpelweg routine te Riders Republic. Jij kiest ene event op den landkaart plus jij spawnt te den buurt. Jij grijpt zoals den raketwingsuit (den snelste optie) plus jij vliegt erheen. Jij rondt ie event be plus jij speelt nieuwe varianten vrij. Klaar is Kees, rinse and repeat. Den spel motiveert jij lichtjes wegens op verkenning te gaan, maar den gebieden diegene relevant zijn wegens te ontdekken (bijvoorbeeld omdat jij er bijzondere ski’s kunt vinden) zijn gemarkeerd op den landkaart. Zowel dan spawn jij dus gewoon te den buurt plus vlieg jij zoals den marker op jij scherm.

Riders Republic

Zowat alle sporten zijn wieg wegens te doet. Enkel den raketwingsuit voelt mits ene minder leuke variant van den normale wingsuit. Weliswaar zijn er tal van opdrachten diegene jij met diegene geaccelereerde wingsuit moeten doet. Mogelijk is dat subjectief, maar ondergetekende wasgoed simpelweg geen fan van diegene events. Jij moeten dan om ringen vliegen terwijl jij intact hevig hard gaat. Via den normale wingsuit heb jij onvervalst ie instinct dat jij precies moeten timen plus veel moeten bijsturen. Dat is veel bevredigender dan met ene vuurpijl mits ene malloot om ie luchtruim scheren.

Huis

Riders Republic doet, op den waardeloze soundtrack na, voorts weinig mis. Sterker nog: den spel inhouden zoveel (goede) content dat ie best welnu majestueus is ie jij noch doorlopend overweldigt. Weliswaar merknaam jij welnu ene ietsje dat Riders Republic noch helemaal weet watten ie met alle unlockables plus events aan moeten. Met name te ie landkaartmenu gebeurt er welnu héél hevig veel op ie scherm. Op zichzelf is dat noch hevig – ie betekent namelijk vooral dat den spel veel content heeft – maar ie vermag somwijlen lastig zijn wegens ene precies event te vinden. 

Welnu moeten ie noch ‘slechter’ wordt. Steep wasgoed zowel ene spel diegene ontiegelijk worden uitgebreid om Ubisoft. Steeps contenttraject wasgoed uitstekend plus zelfs toonaangevend, maar den spel wasgoed drietal schooljaar na release onvervalst ene warboel van icoontjes. Wie nu fris aan diegene spel begint, wordt onvervalst overweldigd met kennisoverdracht. Hopelijk maakt Ubisoft diegene onjuistheid noch nog ene keer, want mits Riders Republic vergelijkbare sponsoring mits Steep krijgt, verdient dit spel ie wegens den komende jaren meermaals te wordt opgestart.

Riders Republic is nu verkrijgbaar op Playstation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S plus pc. Voordat dit recensie is den spel op PlayStation 5 gespeeld.


 • eFootball 2022

  Eerste uitgestrekte eFootball 2022-update uitgesteld zoals volgend schooljaar 05 november 2021 11:11


 • Humandkind-evenement Día den los Muertos begonnen 05 november 2021 10:11


 • Fortnite

  Jinx uit League of Legends zit nu te Fortnite 05 november 2021 10:11


 • animal crossing new horizons

  Dataminers voordoen alle nieuwe items te Animal Crossing: New Horizons 05 november 2021 09:11


 • Marvel's Avengers

  Spider-Man verschijnt staart november te Marvel’s Avengers 05 november 2021 08:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader