Nintendo investeert in uitbreiding van ontwikkelteams


Dat liet directeur Shuntaro Furukawa weten ter ene gesprek met investeerders. Ie concern investeert 100 miljard yen ( 764 miljoen euro) ter ie uitbreiden van diens inwonende ontwikkelteams. Daarbij moeten den “creatieve cultuur” van ie concern welnu conserveren blijven. Zowel sluit Furukawa noch uit dat Nintendo andere ontwikkelaars opkoopt. Vroeger dit schooljaar kocht Nintendo ofschoon Luigi’s Mansion 3-ontwikkelaar Next Level Games.

Nintendo investeert zowel 50 miljard yen ( 382 miljoen euro) ter entertainment buitenshuis games, zoals films. Ie is ofschoon vertrouwd dat staart volgend schooljaar ene animatiefilm rondom Mario verschijnt, plusteken volgens geruchten krijgt Donkey Kong zowel zijn inherent animatiefilm. Daarnaast is ie Super Nintendo World-park ter Universal Studio’s Japan ontsloten, wordt dit landstreek uitgebreid plusteken komen er zowel op andere plekken ter den wereld parken.

Totdat slot is Nintendo van project wegens maximaal 300 miljard yen ( 2,3 miljard euro) te investeren ter ie verbeteren van Nintendo Accounts, zodat steeds meer mensen consumenten wordt van Nintendo. Er zijn op dit ogenblik wereldwijd meer dan 250 miljoen Nintendo Account-leden. Ie concern wil den My Nintendo-winkel plusteken zowel ie beloningssysteem van My Nintendo verbeteren. Zowel is ie bedoeling dat er meer fysieke Nintendo-winkels komen.

Ie concern liet weten dat ie nog geen details schenkkan geven overheen den opvolger van den Switch, exclusief dat er inwendig gepraat wordt overheen ie concept. Ie is dan zowel nog noch verstaanbaar wanneer dit lanceert, maar Nintendo gaf welnu aan dat ie denken dat den levenscyclus van den Switch vrijwel op den tweede is. Vroeger dit week maakte ie concern vertrouwd dat er 92,87 miljoen Switch-consoles zijn verscheept.


 • Skyrim Anniversary Edition

  Verheerlijken voordat Skyrim: Anniversary Edition vertrouwd 06 november 2021 11:11


 • Final Fantasy 7 The First Soldier

  Final Fantasy 7: The First Soldier komt op 17 november uit 06 november 2021 10:11


 • Bloober Team

  Bloober Team plusteken Rogue Games werken samen aan horrorgame 06 november 2021 10:11


 • Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Stadionring 06 november 2021 09:11


 • Tijd

  Games: wie heeft er nog tijdstip voordat? 06 november 2021 08:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader