Ubisoft verhoogt salarissen Canadese werknemers


Ubisoft verhoogt den salarissen met minstens vijf procent plusteken geven werknemers meer verloftijd. Den verhoging gaat ter den eerstvolgende uitbetaling te plusteken is ‘ene van meerdere maatregelen’ wegens Ubisoft aantrekkelijker te maken mits werkgever.

“Dit klas is den markt te Canada drastisch veranderd. Dit bijstelling, diegene begint ter ene verhoging van vijf procent, is wegens dat probleem gedeeltelijk op te lossen”, meldt ene woordvoerder aan Kotaku. “Dit is den eerste keer dat wij te ie midden van ie klas ene verhoging doorvoeren. Te april komt er zoals gewoonlijk nog ene bijstelling.”

Montreal is recent hevig te trek onder game-uitgevers. Zo openden Amazon, TiMi Studio plusteken Gearbox onder andere ene studio te den stad. 

Er is echter zowel zorgen rondom den salarisverhoging. Bronnen van belangengroep A Better Ubisoft veiligheidsfunctionaris dat junior-werknemers slechts ene salarisverhoging van 5 totdat 7 procent ontvangen, terwijl senior-werknemers ene verhoging van 20 procent mogen vooruitzien.

Vorige week lanceerde A Better Ubisoft ene nieuwe verzoekschrift voordat verandering ter den verspiller, zoals oorzaak van grootschalige onderzoeken zoals plusteken claims van wangedrag ter ie handelsbedrijf.

Te den open schrijven waaraan den menigte refereert worden geëist dat medewerkers diegene zichzelf schuldig hebben vervaardigd aan wandgedrag op den werkvloer, daarvoor verantwoordelijk wordt gehouden. Zowel eisten zij medezeggenschap ter ie gevolgtrekking overheen collega’s diegene zichzelf schuldig maken aan (psychische) mishandeling op den wekvloer.


 • Kijk donderdag zoals ene nieuwe Wholesome Indie Showcase 08 november 2021 16:11


 • Worlds 2021

  League of Legends 2021 World Championship trekt 4 miljoen ogen 08 november 2021 15:11


 • Elden Ring

  Elden Stadionring krijgt ray-tracing via patch 08 november 2021 14:11


 • PSN trophy

  Ie leven van ene Trophy Hunter 08 november 2021 14:11


 • PlayStation 5

  PlayStation-webshop komt zoals Nederland 08 november 2021 12:11

Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader