Fan pakt op video speciale Halo Infinite Xbox Series X-console uit


Den Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition-bundel komt officieel stap op 15 november uit, wegens te vieren dat ie precies twintig schooljaar geleden is dat den eerste Halo uitkwam. Ter onderstaande YouTube-video is te zien hoe eentje fan den console ofschoon ter handen heeft.

Ter den video laat hij dan zowel zien hoe hij den console uitpakt. Den console komt met eentje digitaal exemplaar van Halo Infinite, diegene stap vanaf 8 december – den release van den spel – speelbaar is. Den multiplayer wordt verder kosteloos voordat iedereen.

Totdat slot komt er zowel eentje gelimiteerde uitgave van den Xbox Elite Series 2-controller uit. Den YouTuber ter kwestie heeft den controller zowel weten te bemachtigen plus pakt dit zowel uit ter onderstaande video.


 • Rainbow Six Extraction laat twee vrienden vergankelijk kosteloos meespelen 11 november 2021 17:11


 • Starfield

  Starfield wordt ter den zomer van 2022 uitgebreid getoond 11 november 2021 15:11


 • Den gedetailleerde circuits ter Gran Turismo 7 11 november 2021 15:11


 • Metroid Prime

  ‘Ontwikkeling heruitgave Metroid Prime voordat Switch is gecompleteerd’ 11 november 2021 15:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 staat sterk indien shooter, maar wankelt nog indien service 11 november 2021 12:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader