Gratis uitbreiding voor indiegame Inscryption op komst


Den vergroting heet Kaycee’s Mod plus maakt van ie eerste gedeelte van ie spel ene oneindige roguelike. Ter ie start van ie spel bevinden toneelspelers zichzelf ter Leshy’s Cabin, waar zij ene kaartspel spelen. Na verloop van tijdstip is dit gedeelte klaar plus zijn er andere bezigheden ter den spel, maar met den vergroting vermag ie kaartspel dus gespeeld blijven wordt.

Den vergroting wordt op dit ogenblik ter bètavorm getest. Mensen diegene den spel op Steam hebben, kunnen via ie Properties-menu zoals den bètatab gaan plus ginder den code ‘givemeascensionmode’ intoetsen. Vervolgens vermag men ter ie startmenu via ie toetsenbord Shift+K+M indrukken wegens toegang te krijgen totdat Kaycee’s Mod. Uiteindelijk moeten den vergroting via ie hoofdmenu vacant komen.

Inscryption viel dit schooljaar ter positieve zin op vanwege den aparte grafische stijl plus ie interessante vertelsel. Den spel wasgoed genomineerd voordat uitgelezene indiegame plus uitgelezene strategiegame op The Spel Awards.

Gamer.nl gaf ene 8 aan Inscryption: “Ontwikkelaar Daniel Mullins is terug met ene vreemde meta-game overheen kaartspellen, games ter ie generaal plus den verwachtingen van toneelspelers. Ie lukt hem wonderbaarlijk toereikend weer wegens onzerzijds compleet te verrassen, ofschoon is den verrassing ginder welnu ene ietsje vanaf.”


 • STALKER 2

  Stalker 2-NFT verstrekken eigenaar rechtspraak op verschijningsvorm ter den spel 15 december 2021 15:12


 • Afbeelding van de prijzen die te winnen zijn bij de Nvidia System Latency Challenge.

  Nvidia trapt System Latency Challenge be met winactie 15 december 2021 15:12


 • Midnight Society

  Streamer Dr. Disrespect richt inherent gamestudio op 15 december 2021 15:12


 • Terminator: Dark Fate - Defiance

  Strategiegame Terminator: Dark Fate – Defiance aangekondigd 15 december 2021 14:12


 • Nintendo Switch

  Nintendo gooit meer dan mille Switch eShop-games ter uitverkoop 15 december 2021 14:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader