S.T.A.L.K.E.R. 2-NFT geeft eigenaar recht op verschijning in de game


Ontwikkelaar GSC Spel World heeft den ‘S.T.A.L.K.E.R. Metaverse’ aangekondigd, waarbij blockchaintechnologie wordt tweedehands wegens ventilatoren eigendom te geven overheen eentje klein gedeelte van den spel.

Ter januari schenkkan men op eentje NFT bieden. Den winnaar van den verkoping verschijnt vervolgens mits dit personage te den spel, ofschoon schenkkan diegene hem noch gezaghebben – ie gaat schattig wegens den overeenkomst van den eigenaar. Den persoon diegene den NFT heeft gekocht moeten dan zoals den studio komen, waar men wordt ingescand.

GSC Spel World is van project wegens nog meer NFT’s te gaan verkopen, ofschoon is nog noch verhelderend wegens watten voordat virtuele objecten ie gaat. Den NFT’s willen te ieder geval op geen methode den gameplay van ie spel beïnvloeden.

NFT’s plus blockchaintechnologie par langzaam maar zeker onderdeel te wordt van games. Ubisoft voegt sinds dit maand enkele NFT’s toe aan Ghost Recon: Breakpoint plus Fable-bedenker Peter Molyneux werkt met zijn studio 22Cans aan eentje spel genaamd Legacy, waar men NFT’s schenkkan kopen plus eentje virtuele munteenheid genaamd LegacyCoin schenkkan verdienen.

S.T.A.L.K.E.R. 2 komt op 28 schrikkelmaand 2022 uit. Op lancering is den spel console-exclusive voordat Xbox Series X plus S. Den spel komt dan zowel op pc uit. Zowel op Spel Pass is ie spel dan verkrijgbaar.


 • Afbeelding van de prijzen die te winnen zijn bij de Nvidia System Latency Challenge.

  Nvidia trapt System Latency Challenge overheen met winactie 15 december 2021 15:12


 • Inscryption

  Kosteloos uitzetting voordat indiegame Inscryption op overkomst 15 december 2021 15:12


 • Midnight Society

  Streamer Dr. Disrespect richt inherent gamestudio op 15 december 2021 15:12


 • Terminator: Dark Fate - Defiance

  Strategiegame Terminator: Dark Fate – Defiance aangekondigd 15 december 2021 14:12


 • Nintendo Switch

  Nintendo gooit meer dan mille Switch eShop-games te uitverkoop 15 december 2021 14:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader