De eerste vijftig minuten van The Gunk


The Gunk is vanaf ochtend verkrijgbaar op pc, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Zowel verschijnt den spel dan op Spel Pass. Ie spel is ontwikkeld doorheen Image and Form. Te den gameplayvideo hieronder wordt den Xbox Series X-versie gespeeld.

The Gunk is ene adventuregame waarin toneelspelers ene exotische wereld verkennen waar allerlei vreemde wezens rondslenteren plus uitdagende puzzels te vinden zijn. Toneelspelers trachten ie mysterieuze van dit vergeten planeet te uitpluizen plus den planeet tegelijkertijd te redden van ene uitvreter. Toneelspelers kunnen craften plus den omstreken afstemmen. Voort den natuur te helen gaan er grotere gebieden van den planeet open.


 • GTA Online-verhaal The Contract nu vacant 15 december 2021 17:12


 • STALKER 2

  Stalker 2-NFT schenken eigenaar rechtspleging op verschijningsvorm ter den spel 15 december 2021 15:12


 • Afbeelding van de prijzen die te winnen zijn bij de Nvidia System Latency Challenge.

  Nvidia trapt System Latency Challenge over met winactie 15 december 2021 15:12


 • Inscryption

  Kosteloos uitzetting voordat indiegame Inscryption op overkomst 15 december 2021 15:12


 • Midnight Society

  Streamer Dr. Disrespect richt inherent gamestudio op 15 december 2021 15:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader