Horizon Forbidden West-trailer licht drie nieuwe machines uit


Ter den nieuwe plaatjes is onder andere den Rollerback te zien, ene omvangrijke dinorobot diegene zichzelf mits ene gordeldier schenkkan opstropen plusteken zo vijanden aanvalt. Zowel wordt den Sunwing, ene pterosaurus-achtig wezen, plusteken den Slitcherfang, ene woestijnslang, te beeld gebracht.

Ter Horizon Forbidden Westelijk verkennen toneelspelers mits Aloy ene opzienbarend regio aan den westkust van den Verenigde Staten. Den spel bevatten onder andere ene ‘free climbing system’ plusteken onderwaterwerelden. Den spel wordt televisiekanaal mits ie eerste spel ontwikkeld doorheen Guerrilla Games. Horizon Forbidden Westelijk is vanaf 18 sprokkelmaand 2022 vacant op PlayStation 5 plusteken PlayStation 4.


 • legacy

  NFT-game Peter Molyneux haalt 53 miljoen dollar op 16 december 2021 15:12


 • Endwalker

  Final Fantasy 14 voorbijgaand uit den verkoper wegens serverproblemen 16 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Alder Lake-S-processor van Intel.

  Intel-driver noemt DG3-gpu’s plusteken nieuwe cpu’s te vroegtijdig 16 december 2021 14:12


 • Chorus

  Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12


 • Halo Infinite

  Nieuwe Halo Infinite-update lost Quick Resume-problemen op 16 december 2021 11:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader