Nieuwe Halo Infinite-update lost Quick Resume-problemen op


Vorige week waarschuwde ontwikkelaar 343 Industries Xbox Series X plus S-spelers alhoewel noch den Quick Resume-optie op den consoles te usances tijdens den strijd van Halo Infinite. Dit kon er namelijk voordat zorgen dat vrijgespeelde cosmetische items te den multiplayer noch te den inventaris van toneelspelers verschenen. 

Nu is er dus ene update uitgebracht diegene dat probleem moeten verhelpen. Den hotfix zorgt voordat “verbeteringen te online connecties wanneer Halo Infinite wordt opgestart via Quick Resume op Xbox Series X plus S”. Ermee moeten zowel ie probleem met den cosmetische items zijn opgelost. Voorts wordt achievements nu consistent ontgrendeld – mochten sommige toneelspelers er ene veel gemist hebben wegens bugs, dan wordt diegene indien ie inderdaad is alsnog ontgrendeld.

Halo Infinite ontving ene 9 op Gamer.nl: “Halo Infinite brengt den reeks terug zoals waar ie twintig klas geleden begon. Terug zoals den eenzame supersoldaat, ene praatgrage AI-compagnon plus schietpartijen diegene geheid uitmonden te ene heerlijke puinhoop van kleurrijke explosies plus gillende aliens. Terug zoals ene verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde puinhoop geen twee potjes idem zijn. Terug zoals ene spel diegene wij oneindig lang willen blijven spelen.”


 • Chorus

  Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12


 • Stray Blade

  Zwaardvechten te actie-rpg Stray Blade 16 december 2021 11:12


 • Nieuwe plaatjes van Sifu uitgebracht 16 december 2021 11:12


 • Cyberpunk 2077

  Cyberpunk 2077-studio schikt met investeerders voordat 1,85 miljoen dollar 16 december 2021 11:12


 • Diablo 2

  Balans van Diablo 2: Resurrected-klassen gaat op den spade 16 december 2021 10:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader