Patenten wijzen op gameplay uit Zelda: Breath of the Wild 2


Gamereactor.eu heeft diverse patenten gevonden diegene op gameplay uit ie langverwachte voortzetting toeschijnen te wijzen. Zo is er ene patent waarbij Listig vanwege den bodem van ene toneel valt plusteken via ene portaal weer daarboven ie toneel verschijnt. 

Eentje ander patent toont ene soort terugspoelmechaniek diegene bijvoorbeeld voordat puzzels tweedehands vermag wordt. Eentje derde patent wijst op ie idee dat Listig vanwege den lucht zweeft – vergelijkbaar met watten ter den trailer van ie spel is te zien – plusteken vervolgens ter verschillende posities zijn welving vermag afvuren.

Ie nog naamloze voortzetting op Zelda: Breath of the Wild worden ofschoon ene twee schooljaar geleden aangekondigd. Dit zomer worden den eerste volledige trailer van ie spel getoond. Ie is nog noch beroemd wanneer den Switch-game verschijnt, ofschoon gaf Nintendo vroeger welnu aan dat den spel ter 2022 moeten uitkomen.


 • Uncharted

  Poster van Uncharted-film uitgebracht 16 december 2021 08:12


 • Indie World

  Sea of Stars, OlliOlli World plusteken meer getoond tijdens Indie World-stream 16 december 2021 08:12


 • Splinter Cell

  Ubisoft werkt aan ene remake van Splinter Cell 16 december 2021 08:12


 • GTA Online-verhaal The Contract nu vacant 15 december 2021 17:12


 • STALKER 2

  Stalker 2-NFT schenken eigenaar rechtspleging op verschijningsvorm ter den spel 15 december 2021 15:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader