Poster van Uncharted-film uitgebracht


Den poster is hieronder te bekijken plusteken toont acteurs Tom Nederland plusteken Mark Wahlberg, diegene respectievelijk den wentelen van Nathan Drake plusteken Sully vertolken. Zij toeschijnen op watten rotsen aan eentje kustrand te staan met op den afkomst kapotte masten.

Den Uncharted-film verschijnt op 18 sprokkelmaand 2022 ter den filmtheater. Voorheen dit najaar worden den eerste trailer uitgebracht. Den speelfilm draait wegens den schat van Ferdinand Magellaan, eentje Portugese wereldreiziger. Den speelfilm wordt geproduceerd wegens Colombia Pictures, ter samenwerkingsverband met Sony Pictures Entertainment, PlayStation Productions plusteken game-ontwikkelaar Naughty Dog. Uncharted wordt geregisseerd wegens Ruben Fleischer.

Uncharted

 • legacy

  NFT-game Peter Molyneux haalt 53 miljoen dollar op 16 december 2021 15:12


 • Horizon

  Horizon Forbidden Westelijk-trailer licht drietal nieuwe machines uit 16 december 2021 15:12


 • Endwalker

  Final Fantasy 14 zolang uit den verkoper wegens serverproblemen 16 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Alder Lake-S-processor van Intel.

  Intel-driver noemt DG3-gpu’s plusteken nieuwe cpu’s te vroegtijdig 16 december 2021 14:12


 • Chorus

  Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader