Sea of Stars, OlliOlli World en meer getoond tijdens Indie World-stream


Zo werden den eerste beeldhouwwerken van Sea of Stars, den nieuwe spel van The Messenger-ontwikkelaar Tegenwerking Studio, getoond. Den rpg met zowel klassieke indien moderne elementen moeten ter den winter van 2022 uitkomen.

Zowel River City Girls 2 kwam voorbij. Ie voortzetting op River City Girls, dat ter juni ofschoon worden aangekondigd, wordt wederom wegens WayForward ontwikkeld plusteken biedt weer klassieke ritme ’em-up daad. Den spel verschijnt volgende zomer.

Van OlliOlli World, ene verfrissend percentage ter den skateboardreeks, worden bekendgemaakt dat ie spel op 8 sprokkelmaand op Switch uitkomt. Den spel speelt zichzelf uit ter den vreemd ogende wereld van Radlandia, ene koninkrijk vervaardigd wegens den skateboardgoden.

Andere games diegene voorbij kwamen, zijn Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses (verschijnt ter den voorjaar van 2022), Loco Motive (zomer 2022), Afterlove EP (zomer 2022), Dungeon Munchies (nu uit), Figment 2: Creed Valley (sprokkelmaand 2022), Let’s Play! Oink Games (nu uit), Endling: Extinction is Forever (voorjaar 2022), Omori (voorjaar 2022), Chicory: A Colorful Tale (nu uit), Parkasaurus (voorjaar 2022). Don’t Starve Together (voorjaar 2022) plusteken Grime (zomer 2022). 

Hieronder zijn enkele trailers te zien, plusteken helemaal onderin is den volledige livestream te bekijken.


 • legacy

  NFT-game Peter Molyneux haalt 53 miljoen dollar op 16 december 2021 15:12


 • Horizon

  Horizon Forbidden Westelijk-trailer licht trio nieuwe machines uit 16 december 2021 15:12


 • Endwalker

  Final Fantasy 14 zolang uit den verkoper wegens serverproblemen 16 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Alder Lake-S-processor van Intel.

  Intel-driver noemt DG3-gpu’s plusteken nieuwe cpu’s te vroegtijdig 16 december 2021 14:12


 • Chorus

  Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader