Danny Trejo-missie nu officieel beschikbaar in Far Cry 6


Te den kosteloos missie ‘Dani & Danny vs Everybody’ verzieken den mannen van dictator Antón Castillo den plannen van Trejo wegens zijn wereldberoemde taco’s te verkopen. Toneelspelers werken samen met hem wegens wraakneming te nemen. Den missie is nu vacant ter den spel – hieronder is ene trailer te zien.

Te november kwam den missie vanaf ongeluk reeds vacant ter den spel. Ie ging wegens ene vroege versie van den dlc diegene nog ter ontwikkeling wasgoed. Toneelspelers kwamen daarheen achter, waarna Ubisoft den missie via ene patch uit den spel verwijderde.

Far Cry 6 ontving ene 7,5 op Gamer.nl: “Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. Den spelformule is tijdelijk stokoud, maar vindt op Yara welnu ene betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen plusteken den kennis vrijheid ter speelstijlen, valt er voldoende vertier te halen uit ie schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 den uitgelezene Far Cry uiteindelijk — den grootste toch — maar Ubisoft zet nergens ene revolutie ter.”


 • Hogwarts Legacy

  Meer verwittiging overheen Hogwarts Legacy volgt ter 2022 17 december 2021 08:12


 • Fortnite’s Winterfest is begonnen 17 december 2021 08:12


 • STALKER 2

  NFT’s wordt weliswaar uit Stalker 2 gehaald 17 december 2021 07:12


 • Gran Turismo 7 plusteken den potentieel van den PlayStation 5 17 december 2021 07:12


 • Dead Cells

  Dead Cells-uitbreiding The Queen and the Sea verschijnt op 6 januari 17 december 2021 07:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader