Dataminers lekken details van verhaal en gameplay Elden Ring


Ie gaat wegens dialogen uit ie script, belangrijke plotwendingen, meer dan driehonderd files met opgenomen stemmen plus animatiedata. Zowel missies uit den spel zijn gelekt. Gamer.nl gaat den inhoud van den gelekte gegevens noch schetsen plus er noch zoals linken.

Den dataminers kregen toegang totdat den gegevens via den Elden Stadionring-netwerktest diegene vorige maand worden gehouden. Gamers diegene uitkijken zoals ie spel, maar geen spoilers willen zien, doet er terdege aan wegens voorzichtig te zijn op internet.

Elden Stadionring worden ter 2019 aangekondigd wegens verspiller Bandai Namco plus ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is den ontwikkelaar van games indien Dark Souls, Bloodborne plus Sekiro: Shadows Diegene Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met ie schrijven van ie vertelsel.

Den spel komt op 25 schrikkelmaand 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc.


 • Tropico 6

  Tropico 6 komt zoals PS5 plus Xbox Series X plus S 17 december 2021 10:12


 • Altered Beast

  Vijf Mega Drive-games aan Nintendo Switch Online toegevoegd 17 december 2021 10:12


 • The Settlers

  Ubisoft deelt ter januari meer nieuwsbericht van nieuwe The Settlers-game 17 december 2021 10:12


 • Shenmue 3

  Shenmue 3 nu kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 17 december 2021 10:12


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus inlichting op ene rij 17 december 2021 09:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader