De MSI Kerstkoopgids


Dit wetsartikel is eentje advertorial van MSI. Lees hier watten dit betekent

Tactvol den juiste componenten voordat Intel Alder Lake-processors

Indien jij op zoekt bent zoals nieuwe onderdelen voordat eentje pc, dan is ie van vitaal bij wegens eentje optimale balans te vinden tussen prijs plusteken prestaties. Indien jij teveel poen uitgeeft aan ie eentje, terwijl jij den surplus van ie poen aan den surplus uitgeeft, dan creëer jij eentje enorme bottle neck te jij systeem plusteken laat jij veel van den potentie van jij systeem ongebruikt.

Dus: hoe maak jij den juiste voorliefde? Wegens ie jij makkelijker te maken: is ie watten makkelijker vervaardigd plusteken dus vind jij hieronder eentje tabel met onderdelen diegene den perfecte combinatie vormen met den Alder Lake, 12de mensenleven Core-processors van Intel. Jij vindt hier onderdelen diegene binnenshuis ieder budget schreden plusteken dus kun jij profiteren van alle deals rond den feestdagen.

Den lieve Z690-moederborden voordat Intel Alder Lake-processors

Indien jij aan ie winkelen bent voordat onderdelen plusteken ie draait via jou allen wegens den prestaties, dan zijn dit welstand moederborden den lieve voorliefde. Dit moederborden verrichten geen enkelvoudig regeling aan den prestaties plusteken zorgen voordat eentje perfecte ervaring.

Ie Z690-platform is perfecte voordat wie wil aan den slag wil met ie nieuwe DDR5-geheugen plusteken PCI-express 5.0-apparaten. Aan den top van dit segment vind jij moederborden met uitgebreide stroomvoorziening (Rechtstreeks 19+1 stappen met 105A Smart Power Stages) op zowel den MSI MEG Z690 ACE mits den MEG Z690 Unify. Dit zorgt ervoor dat dit modellen vanzelf overweg kunnen met zelfs den zwaarste modellen uit den twaalfde mensenleven Core-processors van Intel.

Iedereen heeft er eentje hekel aan wegens eentje tekort te hebben aan ssd-opslag. Weer loeren zoals den software diegene jij geïnstalleerd hebt plusteken defini watten gedelete vermag wordt is vervelend. Steeds vaker komen er games op den markt, diegene groter zijn dan 100GB plusteken dus loop jij steeds vaker tegen dit probleem aan.

Dit twee moederborden bieden maar liefst vijf m.2-aansluitingen plusteken dus kun jij eenvoudig den snelle opslag van jij systeem uitbreiden met toegevoegd nvme-drives plusteken hoornschoen jij jij noch meer druk te maken overheen ie deleten van jij programma’s plusteken computerbestanden.

Dit moederborden bieden zowel pcie 5.0 plusteken zijn dus nu helemaal klaar voordat den videokaarten van den toekomst. Daarnaast bieden zij zowel WiFi 6E plusteken twee 2,5 gigabit LAN-poorten. Jij bent dus verzekerd van uitstekende internetsnelheden plusteken stabiliteit via zowel draadloze mits bedrade verbindingen.

Den MEG Z690 ACE is uitgerust met dubbele Thunderbolt 4-poorten plusteken prachtige rgb-verlichting. Zowel is ie voorzien van 24-karaat folie op ie koelelement van den chipset. Dit moederbord baadt te zuivere welstand plusteken vraagt erom wegens geshowed te wordt te jouw build. Den Z690 Unify is geheel te zwart verricht plusteken biedt daardoor eentje gedistingeerde look.

Mid-range Z690-moederborden: MSI MPG Z690 CARBON WIFI / MPG Z690 FORCE WIFI / MPG Z690 EDGE WIFI / MPG Z690 EDGE WIFI DDR4

Den mid-range Z690-moederborden zijn den ideale voorliefde voordat gamers diegene den optimale combinatie zoeken tussen prijs plusteken prestaties. Hier mis jij niets op ie vlak van prestaties, dolletjes vind jij watten minder welstand toegevoegd’s op den borden terug.

Alle Z690-moederborden te dit levensstijl bieden eentje welstand thermisch ontwerp, waarmee alle warmte van den stroomvoorziening wordt weggevoerd. Dit, gecombineerd met den hoogkwalitatieve PCB zorgt ervoor dat ie betrouwbare, robuuste moederborden zijn, diegene geschikt zijn wegens gecombineerd te wordt met den nieuwste Intel-processors.

Jij hoeft jij noch te te liefhebben op ie internet, want den DDR5-moederborden voorschrijven overheen 2,5 gigabit LAN plusteken WIFI 6E .

Zij zijn voorzien van (ja, den naamgeving van den USB-standaard is rommelig) USB 3.2 gen 2×2. Hiermee ben jij er zeker van dat jij den snelste usb-apparaten vandaag plusteken ochtend vanzelf met jij laptop kunt verbinden.

Dit moederborden hebben eentje twee verschillen, zij voorschrijven overheen ie elegante vormgeving dat nu jaren wegens gamers geliefd wordt. Den Z690 FORCE WIFI is eentje opzienbarend specimen plusteken is voorzien van eentje prachtig zilver/wit ontwerp, dat ongezouten te ie oog springt.

Betaalbare Z690-moederborden: MSI MAG Z690 TORPEDO / MAG Z690 TOMAHAWK WIFI / MSI Z690 TOMAHAWK WIFI DDR4

Indien jij op zoek bent zoals eentje betaalbaar moederbord voordat den Alder Lake-processors, dan zijn dit den lieve moederborden wegens uit te uitzoeken.

Den Z690 moederborden te dit levensstijl zijn uitgerust met eentje betrouwbare 16+1+1 Duet Rail Power-systeem. Hiermee ben jij verzekerd van betrouwbare stroomvoorziening, zowel onder extreme omstandigheden. Den forse koeler op den stroomvoorziening, zorgt voordat eentje goede vervoer van den warmte plusteken biedt toegevoegd stabiliteit via ie overklokken van jij gloednieuwe processor.

Jij hoeft hier zowel geen beperkingen te hebben voordat opslag: dit moederborden hebben namelijk maar liefst viertal m.2 nvme-slots aan kraag.

Dit gecombineerd met PCIe Gen 5.0, zijn dit borden helemaal klaar voordat den volgende mensenleven videokaarten. Dit gecombineerd met ie premium pcb, is dit eentje volmaakt verhoging voordat eentje Alder Lake-pc. Ie zou jij den komende jaren noch beperken dankzij pci-express 5.0 plusteken DDR5! 

Den lieve aio-waterkoelers voordat den 12de mensenleven Intel Core-processors

High-end AIO-waterkoelers voordat Intel Alder Lake-processors: MEG CORELIQUID S360 / MEG CORELIQUID S280

Indien jij op zoek bent zoals eentje topmodel uit den twaalfde mensenleven Intel Core-processors dan is eentje goede warmteafvoer eentje voorwaarde. Indien jij high-end componenten tweedehands, dan is ie zonde wegens prestaties ongebruikt te permitteren, wegens eentje minder goede koeler te tradities.

Den MSI S-serie aio-waterkoelers biedt eentje perfecte koeling voordat high-end processors. Zij hebben eentje strakke vormgeving plusteken bieden eentje uitstekende vervoer van den warmte van jij processor. Zowel ie 360mm mits ie 280mm-model zorgen voordat eentje stille plusteken effectieve koeling.

Doodmoe den pomp vind jij eentje aanpasbaar ips-scherm. Dit vermag den temperaturen, bewegende beeldhouwwerken, ie weer plusteken allerlei andere verwittiging voorvallen. Ga aan den slag plusteken maak ie geheel zoals jij inherent willen plusteken smaakwaarneming met ie MSI Center.

Mid-range plusteken betaalbare aio-waterkoelers voordat Alder Lake-processors: MAG CORELIQUID C360 plusteken MAG CORELIQUID C280

Indien jij op zoek bent zoals den balans tussen eentje omvangrijk smaakvol uitwendig, uitstekende koelprestaties plusteken prijs, dan kom jij moeiteloos uit via den MSI MAG CORELIQUID C360 of C280. Ie waterblok is vitaal plusteken voorzien van elegante argb-verlichting. Jij kunt dit geheel zoals jij hand zetwerk, te streep met jij build of ruimte met verbazingwekkende lichteffecten via MSI Center.

Den lieve voeding voordat den 12de mensenleven Intel-processors

Voedingen voordat den 12de mensenleven Intel Alder Lake pc’s: MPG A850GF plusteken MPG A750GF

Zoals jij waarschijnlijk welnu weet: den kwaliteit van den voeding van jij laptop is televisiekanaal zo vitaal mits ie wattage plusteken den efficiency. Den MSI MPG A850GF plusteken A750GF zijn ontworpen wegens aan den hoge reclameren te voldoende van den 12de mensenleven Intel-processors, evenals den NVIDIA 30-serie grafische kaartspel. Dat maakt dit voedingen den perfecte voorliefde voordat eentje welstand pc van topniveau.

Beide voedingen zijn voorzien van eentje 80 PLUS Gold-certificaat, voordat uitstekende efficiency. Daarnaast zijn zij voorzien van eentje ongelofelijk lange garantie van 10 schooljaar, dit laat ie vertrowen van MSI te dit high-end componenten zien. Daarnaast zijn dit voedingen voorzien van platte kabels plusteken ermee is ie mogelijk wegens jij kastje eenvoudig te sluiten.

Tactvol voordat den voeding met ie voornaamst vermogen mits jij eentje systeem bouwt met high-end componenten zoals eentje RTX 3080/3090 plusteken eentje twaalfde mensenleven Intel Core i7 of i9 processor. Tactvol jij voordat minder energieslurpende componeten, dan is den 750W MPG A750GF den perfecte voorliefde.

Noot: gewoonte eentje voedingcalculator wegens eentje ruwe inschatting te defini voordat ie toerusting vermogen.

Den lieve bewoning voordat Intel Alder Lake-processors

MSI MPG VELOX 100R / MPG VELOX 100P AIRFLOW

Hier zijn den MSI MPG VELOX 100R plusteken VELOX 100P AIRFLOW. Dit samenvoegen eentje elegenat ontwerp met eentje combinatie van gehard glas plusteken metaal. Ie resultaat is eentje prachtige pc-behuizing. Eentje bewoning waar jij maar zoals blijft loeren.

Den VELOX 100-serie biedt eentje uitstekende airflow, te combinatie met geweldige koelprestaties, waarmee eentje effectieve warmte vervoer gegarandeerd is. Er is zowel aan den voor- mits achterzijde ruimte voordat eentje 360mm-radiator plusteken dus hoornschoen jij geen regeling te sluiten op ie vlak van den koeling van jij nieuwe twaalfde mensenleven Intel Core-processor.

Den Velox-serie biedt eentje speciaal argb led-bedieningspaneel waarmee jij snel plusteken probleemloos kunt schakelen tussen diverse lichteffecten. Aan den voorkant vind jij zowel eentje usb 3.2 2×2 c-aansluiting, waarmee jij den snelste usb-apparaten ongezouten kunt samenkoppelen. Dat maakt dit kasten, volmaakt wegens te samenvoegen met den MEG-serie moederborden met usb 3.2 2×2.

Indien jij den perfecte kastje met eentje uitstekende airflow zoekt dan is den MPG VELOX 100P Airflow den lieve voorliefde voordat jou. Den voorzijde is voorzien van mesh plusteken dat zorgt voordat eentje perfecte koeling van jij componenten plusteken eentje perfecte airflow. Hiermee is dit kastje te staat wegens den warmte eenvoudig van binnenshuis zoals buitenshuis te voortstuwen, weg van jij cpu plusteken gpu.

Viertal den feestdagen 2021 met MSI

Den feestdagen zorgen voordat veel aanbiedingen via den winkels plusteken MSI wil dat graag met jij vieren met eentje tal inherent, toegevoegd beloningen.

Ga dus snel zoals jij winkelzaak plusteken profiteer van den deals! MSI biedt jij daarnaast watten toegevoegd! Werp eentje oogopslag op den MSI Christmas Deals pagina plusteken zie ongezouten alle te aanmerking komende modellen met den bijbehorende cashback waarde.

  Dit handeling loopt van 1 december 2021 totdat plusteken met 31 december 2021.


 • Chicory: A Colorful Tale

  Watten spelen wij dit weekend? 18 plusteken 19 december 17 december 2021 17:12


 • bonuslevel

  Breath of the Wild 2-mechanieken plusteken hete indies – Bonuslevel #75 17 december 2021 15:12


 • Twisted Metal

  Werknemer hint mogelijk zoals Twisted Metal-game van Lucid Games 17 december 2021 14:12


 • Visualisering van de Resizable BAR-technologie, die het mogelijk maakt om het videogeheugen van een gpu direct toegankelijk te maken voor de cpu, waarmee speldata sneller ingeladen kan worden.

  ‘RTX 3050 wordt met 4GB of 8GB memorie geleverd’ 17 december 2021 14:12


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 dit weekend kosteloos speelbaar op Steam 17 december 2021 14:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader