Meer informatie over Hogwarts Legacy volgt in 2022


Dat heeft Warner Bros. Games Avalanche, den ontwikkelaar van ie spel, toestaan weten. Ie handelsbedrijf lijkt ermee te reageren op eerdere geruchten dat ie spel mogelijk tijdens ene nog onaangekondigde State of Play-livestream dit klas zullen wordt getoond. Schrede volgend klas volgt dus meer inlichting overheen den spel.

Harry Potter: Hogwarts Legacy, waarin toneelspelers Zweinstein opzoeken mits scholier aan den schoolgebouw, verschijnt voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus pc. Voordien dit klas vertrok producer Troy Leavitt. Hij kwam onder vuur te ligt nadat beroemd worden dat hij diverse YouTube-filmpjes had opgenomen waarin hij GamerGate verdedigde plus kritiek uitte op Anita Sarkeesian’s Feminist Frequency-series. Zowel maakte hij ene video waarin hij den #MeToo-beweging mits “morele paniek” bestempelde. 


  • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus inlichting op ene rij 17 december 2021 09:12


  • Far Cry 6 Artwork

    Danny Trejo-missie nu officieel vacant ter Far Cry 6 17 december 2021 08:12


  • Fortnite’s Winterfest is begonnen 17 december 2021 08:12


  • STALKER 2

    NFT’s wordt weliswaar uit Stalker 2 gehaald 17 december 2021 07:12


  • Gran Turismo 7 plus den sterkte van den PlayStation 5 17 december 2021 07:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader