Ghostbusters-acteur bevestigt komst van nieuwe game


Dat meldt den onderaannemer, vertrouwd voordat zijn rol indien Winston Zeddemore te Ghostbusters, te eentje vraaggesprek met Countdown City Geeks. “Ik heb televisiekanaal eentje e-mail gekregen, want wij doet eentje nieuwe spel. Zij plannen nu den opnames te plus ik weet noch zeker wie er meedoet. Ik weet dat ik plus (Dan Aykroyd) ie doet, denken ik, maar ik weet noch zeker of (Bill Murray) iets gaat doet.”

Voordien dit najaar meldde Raphael Saadiq van Illfonic, den ontwikkelaar van Friday the 13th plus Predator: Hunter Ground, alhoewel dat er mogelijk aan eentje Ghostbusters-game gewerkt wordt. Ondanks dat is ie spel nog nooit officieel aangekondigd.

Hudson wist geen specifieke details te vermelden overheen den spel of op watten voordat methode ie spel past binnenshuis den verhaallijn van den Ghostbusters-franchise. “Ik eet noch wanneer ie spel uitkomt, maar ie gebeurt zeker te weten.”


 • Back 4 Blood

  Tencent neemt den ontwikkelaar van Back 4 Blood overheen 18 december 2021 10:12


 • Hoogtepunten: Meer kennisgeving overheen Hogwarts Legacy volgt te 2022 18 december 2021 09:12


 • Xbox Series S

  Xbox Series S is den console van ie schooljaar 18 december 2021 08:12


 • Chicory: A Colorful Tale

  Watten spelen wij dit weekend? 18 plus 19 december 17 december 2021 17:12


 • Den MSI Kerstkoopgids 17 december 2021 16:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader