Nieuw personage voor Dragon Ball FighterZ onthuld


Ie personage worden dit weekend tijdens Jump Festa 2022 aangekondigd. Hieronder is zij te zien te ene korte teaser. Den ‘Majin’-versie van Android 21 is reeds speelbaar te den spel, maar dit ‘Laboratorium Coat’-editie is verrassend. Ie is noch beroemd wanneer ie personage precies zoals den spel komt.

Dragon Ball FighterZ ontving ene 9 op Gamer.nl: “Dragon Ball FighterZ is watten wij willen te ene moderne vechtgame. Den besturing is soepel plusteken makkelijk wegens te leren, maar onder reeds diegene simpliciteit schuilt verrassend veel holte. Combineer dat met ene fenomenale visuele stijl plusteken ene razendsnel tempo plusteken jou hebt ene spel diegene zowel animefans mits fighterveteranen zullen bekoren.”


 • Little Devil Inside

  Little Devil Inside komt schrede staart volgend schooljaar uit 20 december 2021 08:12


 • Gran Turismo 7

  Gran Turismo 7 inhouden meer dan negentig circuits 20 december 2021 08:12


 • Final Fantasy 7 Remake

  Journalisten openbreken pc-versie Final Fantasy 7 Remake overheen 20 december 2021 08:12


 • Psychonauts 2

  Psychonauts 2-studio heeft meerdere projecten te den maak 20 december 2021 08:12


 • Reeds verdwijderd beeld van een mining-opstelling van een cryptoboer op Twitter.

  Trotse cryptoboer op Twitter wordt onmiddellijk ‘gedoxt’ 20 december 2021 08:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader