Assassin's Creed Origins krijgt mogelijk ondersteuning voor 60 frames per seconde


Dat meldt ie officiële Twitter-kanaal ter ere van Assassin’s Creed Day. Vermoedelijk gaat ie wegens eentje update voordat den PlayStation 5- plus Xbox Series X- plus S-versie van den spel. Ie uiterst recente portie, Assassin’s Creed Valhalla, beschikt zowel overheen eentje prestatiemodus diegene zestig frames vanaf tellen beoogt.

Assassin’s Creed Origins verscheen te 2017 voordat Playstation 4, Xbox One plus pc plus speelt zichzelf ge te Egypte. Ie betrof den eerste ‘actie-rpg’ te den reeks plus ontving twee uitbreidingen: The Hidden Ones plus The Curse of the Pharaohs.

Op 10 maart 2022 verschijnt eentje derde uitzetting voordat Assassin’s Creed Valhalla, genaamd Dawn of Ragnarök. Den spel bevatten eentje nieuwe personages plus speelt zichzelf netwerken mits enkele missies te den hoofdgame ge te den verschillende Noorse dimensies, specifiek ie dwergenrijk Svartalfheim. Daarheen vindt Ragnarök positie, den teloorgang van den goden.


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo bevatten ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Diablo 4

  Blizzard licht endgame Diablo 4 uit 21 december 2021 15:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte plaatje’s voorbinden nieuwe Intel-koeler te aktie 21 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel: chiptekort toestaan totdat 2023 21 december 2021 15:12


 • Ubisoft

  ‘Leegloop via Ubisoft had impact op game-ontwikkeling’ 21 december 2021 14:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader