Intel: chiptekort duurt tot 2023


Dat meldt den Japanse krant Nikkei.  “Ie algemene halfgeleidertekort is stoer, plusteken den halfgeleiderindustrie groeide voordat Covid ofschoon 5 procent vanaf klas”, zegt Gelsinger tijdens ene visite aan Maleisië.

“Covid heeft den productieketen verstoord. Den vraag is daarbij gestegen met 20 procent ten opzichte van ie klas ervoor, plusteken verstoorde toeleveringsketens hebben ene vitaal gat gecreëerd. Diegene geëxplodeerde vraag is gebleven.

Intel investeert zowel ter den Verenigde Staten, Europa plusteken Azië ter ene hogere productiecapaciteit van chips. Volgens den CEO ‘toestaan ie echter even’ voordat ie handelsbedrijf vermag reageren op den toegenomen vraag.

Ie tekort aan halfgeleiders voordat chips heeft ene negatieve stemkracht op ie aanbod van consoles plusteken pc-componenten. Zowel Nintendo, Sony indien Microsoft hebben gedeclareerde den vraag zoals nieuwe hardware noch erop te kunnen liefhebben.


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo bevatten ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Diablo 4

  Blizzard licht endgame Diablo 4 uit 21 december 2021 15:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte plaatje’s voordoen nieuwe Intel-koeler ter aktie 21 december 2021 15:12


 • Assassin’s Creed Origins krijgt mogelijk support voordat 60 frames vanaf tel 21 december 2021 15:12


 • Ubisoft

  ‘Leegloop erop Ubisoft had impact op game-ontwikkeling’ 21 december 2021 14:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader