'Leegloop bij Ubisoft had impact op game-ontwikkeling'


Uit interviews met ‘ene twaalftal’ huidige plusteken voormalige werknemers blijkt veel ontwikkelaars ie nering verlieten wegens ‘lage lonen’, ‘ene omvangrijke hoeveelheid andere werkgerelateerde kansen’, ‘frustraties inzake den creatieve wending van ie nering’ plusteken ‘ongemak overheen Ubisofts werkmethode van wangedrag’.

Ter 2021 vertrokken vijf van den uiterst prominente ontwikkelaars van Far Cry 6 plusteken twaalf van ie te 2020 verschenen Assassin’s Creed Valhalla. Zowel vertrokken er te den afgelopen zes maanden minstens zestig medewerkers erop Ubisoft Toronto of Montreal.

Volgens twee ontwikkelaars zullen ie vertrek ene negatieve stemkracht hebben op den ontwikkeling van games. Sommigen zullen den afgelopen anderhalf klas daarnaast ‘The Great Uittocht’ vermelden.

Ter ene vraaggesprek met Axios beaamt Ubisoft dat ie percentage dat ie nering verlaat – 12 procent – jawel hoger is dan gewoon. Ie nering zegt echter sinds april 2600 nieuwe werknemers te hebben aangenomen. Zowel geven ie aan vanaf november den lonen van Canadese werknemers met minstens vijf procent te hebben verhoogd.

Ubisoft ligt sinds 2020 onder vuur wegens verschillende aanklachten van wangedrag plusteken seksuele vreesaanjaging. Ondanks ie vertrek van verschillende managers zegt belangengroep A Better Ubisoft, gevormd voort huidige plusteken voormalige werknemers wegens ene betere werkomgeving te realiseren, nog steeds weinig vertrouwen te hebben te den samenvoeging van ie huidige leiderschap.


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo bevatten ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Diablo 4

  Blizzard licht endgame Diablo 4 uit 21 december 2021 15:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte plaatje’s voordoen nieuwe Intel-koeler te handeling 21 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel: chiptekort toestaan totdat 2023 21 december 2021 15:12


 • Assassin’s Creed Origins krijgt mogelijk steun voordat 60 frames vanaf tellen 21 december 2021 15:12

Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader