PS5-games op een externe ssd: zo zet je ze erop


Ene ssd bijvoegen op den PlayStation 5 is zo gepiept. Jij sluit den externe telefoonschijf aan via den meegeleverde kabel. Zet voorafgaand den PlayStation 5 aan plus zekering dan den usb-kabel van den ssd te eentje beschikbare poort. Ie systeem herkent ie externe herinneringsvermogen meteen. Ga vervolgens zoals Instellingen (rechts bovenin ie hoofdmenu) > Opslag > Uitgebreide USB-opslag plus dan zie jou den zo gekoppelde externe telefoonschijf meteen staan. Selecteer te dit venster den optie Games plus apps plus druk op den optie PS5-games verrijden. 

PS5-games verrijden van plus zoals eentje ssd

Nu verschijnt er eentje schilderijlijst met games te beeld diegene te verrijden zijn. Selecteer den spel diegene van den inwonende zoals den externe ssd moeten gaan (geef diegene spel eentje vinkje mee). Druk vervolgens op den Verrijden-knop rechts te beeld. Nu verschijnt er eentje pop-up te beeld. Ter diegene pop-up staat onder meer den melding dat PlayStation 5-games inclusief te spelen zijn vanaf den inwonende ssd. Wil jou eentje PS5-game spelen, dan moeten jou hem dus weer verrijden, maar dit keer zoals ie inwonende herinneringsvermogen. Indien dat geen probleem is, druk jou op OK.

Ene reden wegens games op eentje externe ssd te plekken, is zodat jou zij kunt meenemen zoals jou vrienden. Zo paardenhoeven jullie noch te wachten totdat er intact watten GB’s zijn ingehaald plus hoornschoen jou eentje spel inclusief maar even te kopiëren zoals ie inwonende herinneringsvermogen van den PlayStation 5 van jou vriend(te).

Jij moeten den ssd dan welnu voorafgaand veilig ontkoppelen van jou inherent PS5. Dat doen jou te hetzezelfde Uitgebreide USB-opslagmenu, zoals hierboven medegedeeld, via den optie Veilig wegdoen uit PS5. Druk op diegene schakelaar plus druk vervolgens op OK plus dan weet jou zeker dat er geen computerbestanden verwonden. Ie schenkkan namelijk zijn dat den PlayStation 5 netwerk eentje update binnenhaalt of eentje update installeert. Indien den ssd dan spontaan uit den PS5 verdwijnt, schenkkan dat voordat problemen zorgen.

Op ie uur dat den PS5-games zoals ie inwonende herinneringsvermogen van den console gebracht willen wordt, herhaal jou simpelweg den stappen zoals hierboven beschreven. Selecteer weer den optie PS5-games verrijden, geef den spel diegene verplaatst moeten wordt eentje vinkje plus bevestig jou smaak. Ie is trouwens welnu mogelijk PlayStation 4-games over te spelen van externe harde schijven. PS4-games verrijden gaat eveneens via ie spijskaart Uitgebreide USB-opslag plus dan den optie PS4-content verrijden. Sommige games hebben dan iets kortere laadtijden, dus dat is intact grappig.


 • Xbox Series X

  Xbox Series X-opslag uitbreiden: zo doen jou dat goedkoop 14 december 2021 12:12


 • switch

  Joy-Con-controller van Nintendo Switch kapot? Zo fix jou stick drift 07 december 2021 09:12


 • Rood Playstation 4 Dualshock 4 controller

  PS4-controller wil noch verbinden? Zo los jou ie op 30 november 2021 10:11


 • "Geëxplodeerd" aanzicht van de Xbox Series S-console.

  Energie korten met consoles plus pc: zo doen jou dat 23 november 2021 11:11


 • Airpods

  AirPods aan den PS4 samenkoppelen: zo doen jou dat 16 november 2021 15:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader