Volgende handheld van Ayaneo bevat 'next-gen AMD-kernen'


Ayaneo lanceerde te 2021 alreeds twee handhelds; Ayaneo 2021 (vanaf 925 dollar) plusteken Ayaneo 2021 Professional (vanaf 1.215 dollar). Dit draagbare computers draaiden op respectievelijk AMD’s Ryzen 5 4500U plusteken den Ryzen 7 4800U — beide apu’s uit AMD’s Renoir-reeks, diegene tijdelijk alweer afgedankt is.

Op onder meer Twitter kondigt Ayaneo den overkomst van den zogenaamde ‘Ayaneo Next’ aan, eentje goedzittend Windows-systeem met “ongekende innovaties” plusteken “schel presterende AMD-kernen”. Verdere of specifiekere inlichting plusteken specificaties bleven uiteraard uit.

Vaag is watten er precies met dit AMD-kernen bedoeld wordt. Mocht ie reeds verschenen apu betreft — waar Ayaneo welnu vaker aan vasthoudt — dan zullen den “volgende mensenleven” mogelijk kunnen wijzen op AMD’s Cezanne-generatie. Gaat Ayaneo ditmaal eentje stapje voorts, dan hebben wij ie mogelijk overheen onaangekondigde apu’s uit den Rembrandt-reeks.

Omdat Ayaneo enigszins ruwweg spreekt overheen “kernen”, bestaat er zowel nog eentje waarschijnlijkheid dat den handheld noch vanaf se zullen omdraaien op eentje laptop-achtige Ryzen-chip. Zo draait zowel Valve’s Steam Deck op eentje unieke apu van AMD, diegene bestaat uit Zen 2-processorkernen plusteken RDNA2-architectuur voordat ie grafische component. 

Den vraag is vooral of nieuwkomer Ayaneo den draagkracht heeft wegens met AMD aan den tafel te zitten voordat eentje geheel inherent chipset, netwerk zoals Xbox, PlayStation plusteken Valve — of dat ie zichzelf moeten beroepen op traditionele laptophardware. Daarvan horen wij, op zijn vroegst, 28 december meer. Den officiële webpagina voordat Ayaneo Next is alreeds ingericht, maar ontbreekt vooralsnog aan inlichting.


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte plaatje’s voorvallen nieuwe Intel-koeler te daad 21 december 2021 15:12


 • Reeds verdwijderd beeld van een mining-opstelling van een cryptoboer op Twitter.

  Trotse cryptoboer op Twitter wordt ongezouten ‘gedoxt’ 20 december 2021 08:12


 • AOC U28G2XU review: Den goedkoopste 4K 144Hz-monitor 19 december 2021 10:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel-driver blijkt zowel namen van Arc-gpu’s te verklappen 18 december 2021 16:12


 • Den MSI Kerstkoopgids 17 december 2021 16:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader