Hot Wheels Unleashed is een miljoen keer verkocht


Ie gaat wegens den fysieke plus digitale edities van den spel te jawel opgeteld. Dat maakt ie den snelst verkochte spel van Milestone uiteindelijk. Den spel verscheen op 30 september op Steam, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One.

Toneelspelers scheuren te Hot Wheels Unleashed met allerlei voertuigen uit ie Hot Wheels-universum overheen den uiterst duizelingwekkende racebanen. Men vermag zowel zelf parcoursen construeren wegens daarheen vervolgens op te racen. Voorts heeft den spel eentje splitscreenmodus voordat twee toneelspelers plus vermag er online met maximaal twaalf mensen gespeeld wordt. Den te den track editor gemaakte parcoursen kunnen zowel online verdeeld wordt.

Hot Wheels Unleashed worden met eentje 6 beloond op Gamer.nl: “Hoewel Hot Wheels Unleashed best eentje aardige racegame is, houdt ie den voetlicht noch lang vast. Omgevingen voelen ongeïnspireerd, ie racen voegt niets nieuwsbericht toe plus ie verzamelen van nieuwe wagen’s is noch feitelijk noodzakelijk. Ie is allen noch slecht, maar verwachten zeker noch den kwaliteit van eentje Mario Kart. Online of met vrienden op den handelsbank vermag ie nog welnu even interesseren. Ie kernwoord is echter ‘even’.”


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo bevatten ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Diablo 4

  Blizzard licht endgame Diablo 4 uit 21 december 2021 15:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte kiek’s voorbinden nieuwe Intel-koeler te aktie 21 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel: chiptekort toestaan totdat 2023 21 december 2021 15:12


 • Assassin’s Creed Origins krijgt mogelijk support voordat 60 frames vanaf tellen 21 december 2021 15:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader