HP maakt meters in de mainstream met het Victus-merk


Dit wetsartikel is eentje partnerbijdrage van HP. Watten dat precies betekent, is na te oplezen op onze partnercontent-pagina.

Indien merknaam is Victus stap televisiekanaal gelanceerd ter den Benelux. HP maakte ie nieuwe vlag afgelopen zomer wereldkundig, met allereerst eentje reeks rechtlijnige 16,1 inch-laptops. Den simpelweg ‘Victus 16.1’ genoemde notebookreeks bestaat uit één simplistische bewoning, waarin meerdere verschillende gamesystemen geassembleerd kunnen wordt. 

Budgetvriendelijk, maar welnu met pit

Terwijl Omen zichzelf voorts bewerkstelligt mits premiummerk, moeten Victus televisiekanaal eronder opereren. Voort den gamer behoren met eentje zekere doeltreffendheid, wil Victus jij budget tegemoetkomen. Den vanafprijs van Victus’ instapmodel ligt op 949 euro; vorstelijk lager ter ie middensegment dan menig gamemerk wil gaan.

Victus belooft, ondanks den lagere instap, prestatiedrang pur sang. Den eerste 16,1 inch-modellen zijn uitgerust met snel DDR4-geheugen, ssd-opslag totdat PCIe 4.0, Intel-processoren van den elfde mensenleven plusteken efficiënte gpu’s totdat aan Nvidia’s GeForce RTX 3060. Horig van ie monster kunnen den grafische prestaties vari, maar ie huidige aanbod van Victus lijkt quitte te spelen met den vorige reeks high-end OMEN-laptops. Maar dan dus voordat eentje fractie van den prijs.

Ermee is Victus den afgewogen middenman ter ie aanbod. Den laptops kosten minder, maar pakken alsnog allerlei welstand voordat gamers mee. Dat sentiment zie jij zowel terug ter den huidige displays, waar Victus voordat eentje 1440p-resolutie op 165 hertz kiest. Zeker voordat 16,1 inch biedt dat eentje nette balans tussen snijkant plusteken zelfs esports-achtige tempo. 

Verfrissend ter minimalisme

Wie vroeger buitenshuis den deur eentje raid mee wilde pakken, moest nog te vaak beroep tenuitvoerleggen op schreeuwerige bakbeesten van laptops. Met Victus staat HP zo waarborger voordat meer neutrale insteek qua stijl, diegene alreeds snel eentje flinke tik tijdlozer voelt.

Watten Victus qua uitwendig siert, is dat den laptops noch vanaf se willen opvallen. Ie logo is simplistisch, den eerste aluminiumchassis zijn onpartijdig vooringenomen plusteken ie fysieke lijnenwerk van den laptops is bovenmatig rechttoe-rechtaan. Ter ie verschillend zo ter ie oog springende landschap van gaminglaptops verdient dat eentje originaliteitsprijs. Rgb-verlichting is op ie toetsenbord nog welnu afwezig, maar overdreven kermis-effecten wordt onzerzijds bespaard.

Voordat den eentje klinkt dat misschien slaapverwekkend, voordat den ander is ie vooral eentje verademing. Eentje bijkomend voordeel van den rustiger ogende gaminglaptop is dat dit zowel noch misstaat ter eentje collegezaal of op den kantoorvloer. Ideaal voordat gamende studenten plusteken ‘casual’ gamers dus.

Welstand uit den achterban

Victus’ unicum blijft weliswaar ie gegeven dat dit merknaam alreeds eentje flinke historie weten. Enkele welstand initiatieven diegene HP alreeds heeft stappen, wordt onmiddellijk overgeheveld zoals Victus. Denken aan fraaie speakersystemen van Schrikachtig & Olufsen of ie geïntegreerde OMEN Gaming Hub. Dat laatste stelt jij onder meer ter staat wegens hardwareprestaties ter te zien plusteken nauwkeurig aan te schreden, precies zoals den uiterst luxueuze gaminglaptops dat tenuitvoerleggen.

Datzelfde gaat bijvoorbeeld zowel op voordat den koeltechniek. Ter den Victus 16.1-modellen vinden wij twee appart aan te drijven ventilatoren, drietal heatpipes plusteken hittegeleiders voordat twee M.2-ssd’s. Eentje koelsysteem mits dit gaat prima gepaard met Victus’ eerste aanbod ter cpu’s plusteken gpu’s wegens ter den laptops te plekken, zonder overdreven luid, heet of prijzig te wordt.

Zowel ter uitbreidbaarheid toeschijnen den Victus-laptops soortgelijke opties te bieden mits gevestigde luxemodellen. Op vrijwel alle onderbrak Victus geïmplementeerde moederborden is ie mogelijk wegens bijvoorbeeld eentje toegevoegd RAM-module of eentje ssd ter te prikken.

 Lees: gamers eentje draagbare thuishonk bieden, zonder alreeds te veel poespas.

Victus snapt, los van technische welstand, watten gamers welnu plusteken noch zoeken ter eentje gangbare laptop. Zo zien wij bijvoorbeeld zowel eentje brede reeks poorten op den eerste Victus-laptops. Ondanks ie smallere plusteken minimalistische ontwerp prijkt aan Victus’ flanken lief watten connectiviteit. Voordat gebruikers diegene van hun laptop zowel eentje volwaardig thuisstation willen maken, is er meer dan voldoende potentie wegens displays plusteken randapparatuur aan te sluiten.

Victus is opzienbarend, maar voelt vertrouwd. Mocht jij eentje dezer dagen dus eentje Victus-laptop ter ie wild tegenkomen plusteken jij verbazen ‘hoe ie nou zit’ met dat merknaam, weet dan dat ie van goeden huize komt. Van eentje onervaren nieuwkomer is hier geen sprake; er staat onmiddellijk eentje doeltreffende visie, ondersteund onderbrak praktijkervaring met OMEN. Victus kost eentje tik minder plusteken oogt slanker, plusteken doet weliswaar precies watten ie moeten tenuitvoerleggen. Lees: gamers eentje draagbare thuishonk bieden, zonder alreeds te veel poespas.


 • Dirt 5

  Den PlayStation Plus-games van januari zijn gelekt 22 december 2021 16:12


 • Starfield

  Nieuwe artwork van omstreken ter Starfield getoond 22 december 2021 15:12


 • Dark Horse

  Embracer Group koopt comicuitgever Dark Horse Media 22 december 2021 15:12


 • PlayStation Store

  Uitverkoop op PlayStation Store is begonnen 22 december 2021 15:12


 • Warzone Festive Fervor

  Den Krampus zijn nu makkelijker te vernietiging ter Call of Duty: Warzone 22 december 2021 15:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader