Winter Contingency-evenement begint vandaag in Halo Infinite


Tijdens ie evenement, dat loopt totdat 4 januari 2022, kunnen toneelspelers tien unieke items gebaseerd op den feestdagen ontgrendelen, waaronder onderdelen van armour, verschillende tinten voordat Spartans plusteken wapens, ene naamplaatje, zinnebeelden plusteken ene speciale oorzaak. Den beloningen zijn te ie filmpje hieronder te zien. Wegens dit beloningen vrij te spelen willen toneelspelers dagelijks ene wedstijd Strijdperk of Big Team Battle doorvertellen.

Halo Infinite is verkrijgbaar op Xbox-consoles plusteken pc. Den singleplayercampagne moeten gekocht wordt (of via Spel Pass gespeeld wordt), maar den multiplayer is geheel free-to-play.

Halo Infinite ontving ene 9 op Gamer.nl: “Halo Infinite brengt den reeks terug zoals waar ie twintig schooljaar geleden begon. Terug zoals den eenzame supersoldaat, ene praatgrage AI-compagnon plusteken schietpartijen diegene geheid uitmonden te ene heerlijke puinhoop van kleurrijke explosies plusteken gillende aliens. Terug zoals ene verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde puinhoop geen twee potjes idem zijn. Terug zoals ene spel diegene wij oneindig lang willen blijven spelen.”


 • Horizon Forbidden West

  Bestandsgrootte PS5-versie Horizon Forbidden Westelijk mogelijk vertrouwd 22 december 2021 11:12


 • Telltale Games tweedehands Unreal Engine voordat volgende games 22 december 2021 11:12


 • Bravely Default 2

  Bravely Default 2 is ene miljoen keer verkocht 22 december 2021 11:12


 • Deathloop

  Deathloop maakt van heruitzending ene deugd 22 december 2021 11:12


 • Ghost of Tsushima

  Makers Ghost of Tsushima-film nemen hun tijdstip ‘wegens ie inderdaad te exporteren’ 22 december 2021 08:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader