'Zelda: Breath of the Wild 2 verschijnt in november 2022'


Dat meldt Peer Schneider, den medeoprichter van IGN, ter ene recente cessie van den IGN-podcast. Erin wordt gepraat overheen ie tekort aan openwereldgames op den Nintendo Switch, waarna Schneider claimt: “Dat verandert komende november waarschijnlijk wanneer wij Breath of the Wild 2 spelen.”

Te den podcast meldt Schneider zowel dat hij tijdens The Spel Awards met mensen heeft gepraat plusteken dat Nintendo geestdriftig is overheen 2022. Ie waarheid dat ie voortzetting op Breath of the Wild noch tijdens The Spel Awards worden getoond, is volgens Schneider geen schatting dat den spel stap ter 2023 uitkomt.

Ie voortzetting op Zelda: Breath of the Wild is nu ene twee schooljaar geleden aangekondigd. Den spel worden voorheen dit schooljaar tijdens Nintendo’s Ongezouten-uitzending lopend E3 getoond middels ene trailer. Erin worden zowel 2022 indien releasejaar afgebeeld, nu is ie sindsdien stilzwijgend rondom den spel.


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo inhouden ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Diablo 4

  Blizzard licht endgame Diablo 4 uit 21 december 2021 15:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte kiek’s voorvallen nieuwe Intel-koeler ter handeling 21 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel: chiptekort toestaan totdat 2023 21 december 2021 15:12


 • Assassin’s Creed Origins krijgt mogelijk sponsoring voordat 60 frames vanaf tellen 21 december 2021 15:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader