Bravely Default 2 is een miljoen keer verkocht


Dat heeft Square Enix via ene Japanse tweet aangekondigd. Erin worden zowel artwork van den spel situeren wegens den mijlpaal te vieren. Den tweet is hieronder te zien.

Bravely Default 2 volgt viertal personages op ie continent Excillant, dat is verdeeld te vijf koninkrijken. Ie vertelsel van den spel staat volledig los van den eerste twee porties voordat den 3DS, Bravely Default plus Bravely Second. Den spel is ontwikkeld doorheen den Square Enix-studio achter den eerste Bravely Default plus Octopath Traveler.

Bravely Default 2 verscheen afgelopen schrikkelmaand op Nintendo Switch plus te september op Steam. Den spel ontving ene 7,5 op Gamer.nl: “Bravely Default 2 is mits ene warm bad voordat mensen diegene smachten zoals den Final Fantasy-ervaring uit ie NES-tijdperk. Ie houdt vast aan veel van den herkenbare elementen, maar voert netwerk toereikend vooruitgang toe wegens ene frisse ervaring te bieden. Den langdradige kerkers plus herhaaldelijke gevechten wordt weids gecompenseerd doorheen ie onderhoudende vertelsel plus den holte van ie job-systeem. Den combinaties met verschillende schoolklassen plus vaardigheden diegene hierdoor mogelijk geproduceerd wordt, zijn zowat eindeloos plus maken gevechten spectaculair plus uitdagend.”


 • Dirt 5

  Den PlayStation Plus-games van januari zijn gelekt 22 december 2021 16:12


 • Starfield

  Nieuwe artwork van omtrek te Starfield getoond 22 december 2021 15:12


 • Dark Horse

  Embracer Group koopt comicuitgever Dark Horse Media 22 december 2021 15:12


 • PlayStation Store

  Uitverkoop op PlayStation Store is begonnen 22 december 2021 15:12


 • Warzone Festive Fervor

  Den Krampus zijn nu makkelijker te liquidatie te Call of Duty: Warzone 22 december 2021 15:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader