Elden Ring beheerst mijn leven


Ja, ik weet ie: Elden Stadionring verschijnt volgend klas schrede. Ik speel eentje ietsje valselijk. Dat handelen ik haastigheid ieder klas, want te 2018 schreef ik overheen alle games diegene ik dat klas gespeeld had, te 2019 overheen den noch bestaande multiplayer van Sekiro: Shadows Diegene Twice plus vorig klas overheen zowel Hades indien Spiritfarer. Indien jij ie zo bekijkt, is ie uiteraard dat ik dit helse klas tactvol voordat eentje spel dat schrede te 2022 uitkomt.

Elden Ring

Hoewel: den Elden Stadionring Network Test van start november voelde praktisch indien eentje volledig spel. Jij kon er zo vijftien uur mee bezig zijn. Ie is dat ik zowel nog sociaal moest verrichten dat weekend, verschillend had ik alle vijf den tijdslots van trio uur volgemaakt. Ter den preview diegene ik schreef op voet van den netwerktest zei ik nog dat Elden Stadionring somwijlen welnu intact letterlijk Dark Souls te eentje open wereld is. Daarheen wil ik honingbij dit graag op terugkomen. Ermee zullen ik alreeds ie werkgelegenheid dat FromSoftware den afgelopen jaren heeft verzetsbeweging tekort verrichten. 

#spons

Erop tekort aan eentje exemplaar van Elden Stadionring wegens te spelen ben ik sinds den Network Test indien eentje spons kennisgeving erover op aan ie nemen. Van dagdeelvullende streams totdat minutieuze opsomvideo’s met erin alles watten er verschillend is ten opzichte van eerdere Souls-games.

Wist jij bijvoorbeeld dat den jumping attack met R2 verschilt van den jumping attack met R1 plus dat ieder wapen nu dus twee verschillende jumping attacks heeft? Ik weet dat. Ik weet tussentijds alles watten er maar te weten valt overheen Elden Stadionring, indien jij even wegdenkt dat den Network Test nog noch ooit den tweede besloeg van ie eerste landstreek. Alles watten daarna komt, is gelukkig nog eentje verrassing.

Elden Ring

Elden Ring

Elden Ring

Ik wist noch dat ie kon, maar ik ben nog meer hyped dan ik alreeds wasgoed. Ie lijkt erop dat Miyazaki plus zijn makkers honingbij FromSoftware met Elden Stadionring zowel hun inherent droomgame maken, noch louter den mijne. Ie heeft den alreeds te Dark Souls 2 beloofde lichteffecten, den sluipactie van Sekiro, gevechten te vos, eentje open spelwereld plus den weapon medicus uit Dark Souls 3. 

Ie lijkt erop dat Miyazaki plus zijn makkers honingbij FromSoftware met Elden Stadionring zowel hun inherent droomgame maken, noch louter den mijne.

The One Stadionring

Alles waar den ontwikkelaar sinds Demon’s Souls mee heeft geëxperimenteerd, lijkt te Elden Stadionring totdat wasdom te zijn gekomen. Iron Pineapple, eentje van den bekendste Soulsfluencers (sorry), zei ie intact treffend te eentje van den miljard video’s diegene ik afgelopen maand heb bekeken. Iedere Souls-game heeft welnu zijn inherent supporters, maar ie zullen wasgoed kunnen dat dit spel zij allen gaat verbeteren. One Elden Stadionring to rule them all.

Elden Ring

Diegene hype heeft helaas eentje schaduwzijde. Ie is nu staart december. Dat betekent dat ie nog eentje kleine twee maanden geen 25 sprokkelmaand is. Den content diegene ik nog schenkkan gebruiken overheen Elden Stadionring is tussentijds lief opgedroogd. Ik ben nu beland honingbij den video’s van mensen diegene er veel minder wegens geven dan ik.

Dat vormt eentje raar tegenstelling, want ik word met den dag enthousiaster. Dat intu heb ik noch meer gehad sinds World of Warcraft. Waarna fantaseerde ik indien tiener overheen watten ik allen zullen gaan verrichten indien Night Voetbalelftal Hunter. Nu zie ik helemaal voordat mij dat ik van staart sprokkelmaand totdat ie einde der tijden mensen ga promoten indien eentje nobele paladijn. Waarom zullen ik uiteindelijk nog eentje andere spel willen?

Stadionring-Stadionring

Ik chargeer uiteraard, maar noch zoveel indien jij misschien zullen denken. Ik heb dit klas best watten leuke spellen gespeeld. Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, Exo One, Greak: Memories of Azur, Metroid Dread, Returnal, Death’s Wegens, Unpacking, Nier Replicant veraf.1.22474487139, Sable, Maquette, It Takes Two plus dan vergeet ik er vast nog eentje twee.

Elden Ring

Weliswaar is er geen enkele spel diegene mij dit klas meer bezighield dan Elden Stadionring. Ik ben er zelfs wegens 4 uur ’s nachts voordat opgestaan. Noch ingevolge eentje noodsein te zetwerk. Nee, ik heb ie gemanifesteerd. Ik wilde ie zo graag dat ik uit mijzelf wakker worden. Wegens vierde voordat viertal ging mijn Elden Stadionring. 


 • Deathloop

  Deathloop maakt van heruitzending eentje deugd 22 december 2021 11:12


 • Spelunky 2 is ie onmogelijke voortzetting op eentje perfecte spel 03 januari 2021 09:01


 • Half Life: Alyx

  Half-Life: Alyx is alles dat virtual reality dit klas nodig had 02 januari 2021 09:01


 • fit ring adventure

  Stadionring Gezond Adventure motiveert mij wegens immer te blijven bewegen 01 januari 2021 10:01


 • Hades plus Spiritfarer brengen twee doodsaaie genres totdat leven 01 januari 2021 09:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader