Guillermo del Toro werkt op geen manier aan een Silent Hill-game


Del Toro, beroemd van films indien Pan’s Labyrinth plus The Shape of Water, werkte voorheen samen met Hideo Kojima aan Silent Hills. Diegene spel worden – na den release van den demo genaamd P.T. – echter geannuleerd onderbrak uitgeverij Konami.

Waarna Del Toro kort ter eentje videobericht verscheen tijdens The Spel Awards vroeger dit maand, begonnen ventilatoren te speculeren dat hij weliswaar bezig wasgoed met eentje Silent Hill-game. Ter dit video meldde hij dat hij den kunst direction van den Silent Hill-franchise smaakvol vond. “Ik opeenhoping dat wij uiteindelijk eentje verrassend stukje krijgen.”

Ter den Happy Sad Confused-podcast meldt hij dat dit geen hint wasgoed zoals eentje nieuwe Silent Hill. “Nee, helemaal noch. Ik wilde Konami plagen, want ik snap (den nietigverklaring) noch. Ie wasgoed zo volmaakt – watten wij gingen exporteren zullen zo kolossaal fascinerend wordt.”

Del Toro’s uitwendig is uiteindelijk welnu voordat ie uiterst recente project van Hideo Kojima, Death Stranding, tweedehands. Del Toro denkt noch dat hij uiteindelijk nog gaat trachten aan eentje spel te werken, aldaar hij observeert dat hij geen geluk heeft indien ie daarginds op aankomt. Vroeger werkte hij reeds met Saints Row-ontwikkelaar Volition aan eentje horrorgame, genaamd Insane, dat ter 2012 worden geannuleerd.


 • Weird West

  Weird Westelijk uitgesteld zoals 31 maart 2022 23 december 2021 09:12


 • Gears 5

  Den lieve Xbox-deals van den week 23 december 2021 09:12


 • Neo the world ends with you

  Den lieve Nintendo Switch-deals van den week 23 december 2021 09:12


 • The Last of Us Part II

  Den lieve PlayStation-deals van den week 23 december 2021 09:12


 • Cyberpunk 2077

  Den lieve pc-deals van den week 23 december 2021 09:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader