Samsung verzekert HDR10+ voor gamingmonitoren in 2022


HDR10+ is eentje luxere variant van ‘traditioneel’ HDR10-beeldbereik, co-ontworpen doorheen Samsung. HDR10+-gecertificeerde panelen ondersteunen minstens 10-bits kleurdiepte, maar zijn daarnaast verrijkt met dynamische tonemapping voordat lichtsterkte. Te essentie tracht den technologie ie gestandaardiseerde, statische HDR10 kleurrijker plus voller van tegenstelling overheen te plaatjes.

Samsung belooft vanaf persbericht HDR10+-vaandels voordat ter ieder geval den Neo QLED-lijn, den Q70-televisies plus vooral den nieuwe reeks gamingmonitoren van 2022. Wegens diegene ter ie specifiek uit te lichten, slaat Samsung den handen ineen met Saber Interactive voordat eentje veel demonstraties rondom CES 2022.

Saber Interactive toont den hdr-mogelijkheden ter games met Pinball FX, Redout 2 plus eentje eerste onthulling voordat den ie nog vreemde “Happy Trails and the Kidnapped Princess”.

Productfoto van een nog aan te kondigen Samsung gamingmonitor met HDR10+-ondersteuning.

Samsung deelde onderwijl twee productfoto’s van den komende line-up: eenmalig eentje gamingtelevisie, andermaal eentje ultrabrede monitor. Verdere details overheen panelen,  pixels plus verheerlijken blijven vooralsnog uit.

Voordat den daadwerkelijke onthulling, met hopelijk meer specificaties, wachten wij CES 2022 overheen. Samsungs presentatie voordat den elektronicabeurs staat gepland voordat 5 januari vanaf 03:30 uur (Nederlandse tijdstip). Via onder meer den officiële Samsung-website is eentje livestream van den voorstelling rechtstreeks te volgen.


 • Foto van de eerste LG DualUp-monitor in gebruik bij het bewerken van video's.

  LG onthult DualUp-monitor op 16:18-verhouding 23 december 2021 08:12


 • Productfoto van een PCIe 4.0-ssd van Adata.

  Adata toont PCIe 5.0-ssd’s; bandbreedte totdat 14 GB/s 22 december 2021 14:12


 • HP maakt meters ter den mainstream met ie Victus-merk 22 december 2021 14:12


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo bevatten ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte plaatje’s voordoen nieuwe Intel-koeler ter aktie 21 december 2021 15:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader