The Wolf Among Us 2 speelt zich een halfjaar na eerste game af


Spel Informer deelde dit informatie ter ie nieuwste nummer van ie gametijdschrift, dat eentje uitgebreid wetsartikel overheen den volgende spel bevatten. Ene kleine uittreksel van den kennisoverdracht worden doorheen Twitter-gebruiker Shinobi verdeeld.

Ongeacht dat den spel zichzelf eentje semester na ie eerste stukje afspeelt, moeten ie spel zichzelf ter den winter weergeven op allerlei plekken ter New York. Den spel is daarbij tussentijds volledig ter produktie plus ie script is uit. 

Voordien dit week liet ontwikkelaar Telltale reeds weten dat ie alle toekomstige games ter den Unreal Engine ontwikkelt, ter positie van Telltale’s inherent engine. Dit zullen volgens ie wetsartikel ter Spel Informer den ontwikkeling van The Wolf Among Us 2 versoepelen.

The Wolf Among Us is gebaseerd op den gezegend Fables-strips, waarin personages uit sprookjes ongeacht mensen ter den werkelijke wereld leven. Ie eerste seizoen viel honingbij veel toneelspelers ter den smaakwaarneming.


 • Xbox Games with Gold

  Update: Xbox Live Games with Gold van januari zijn beroemd 23 december 2021 17:12


 • Den uitgelezene Ubisoft-games hebben nu hoge kortingen 23 december 2021 15:12


 • Fortnite

  Strak Wars-personage Boba Fett komt zoals Fortnite 23 december 2021 15:12


 • Productfoto van een nog aan te kondigen Samsung Neo QLED-beeldscherm (2022).

  Samsung verzekert HDR10+ voordat gamingmonitoren ter 2022 23 december 2021 14:12


 • Call of Duty Warzone

  48.000 cheaters verbannen van Call of Duty: Warzone plus Vanguard 23 december 2021 14:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader