Vijf nieuwe screenshots van Horizon Forbidden West tonen begingebied


Den screenshots zijn uitgebracht om Spel Informer, diegene ene exclusieve feature rondom ie spel hebben ter hun nieuwste nummer. Den screenshots voordoen ene landstreek genaamd den Daunt, dat aan ie oosten van Sundom ligt. Te dit landstreek leren toneelspelers vooral den nieuwe gameplay van ie spel weten voordat zij met hoofdrolspeler Aloy zoals ie ‘Forbidden Westelijk’ voorttrekken.

Ene van den screenshots toont zowel ene nieuwe robot, den Burrower. Dit ‘opvolger’ van den Watcher uit Horizon Zero Dawn schenkkan ondergrondse tunnels scheppen plus daardoor onverwachts weer bovengronds verschijnen.

Te Horizon Forbidden Westelijk verkennen toneelspelers mits Aloy ene opzienbarend landstreek aan den westkust van den Verenigde Staten. Den spel bevatten onder andere ene ‘free climbing system’ plus onderwaterwerelden. Den spel wordt televisiekanaal mits ie eerste spel ontwikkeld om ie Amsterdamse Guerrilla Games. Horizon Forbidden Westelijk is vanaf 18 schrikkelmaand 2022 vacant op PlayStation 5 plus PlayStation 4.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West


 • Harry Potter

  ‘Electronic Geneesheer heeft Harry Potter-mmo geannuleerd’ 23 december 2021 10:12


 • Steam

  Winteruitverkoop op Steam is begonnen 23 december 2021 10:12


 • Guillermo del Toro werkt noch aan ene Silent Hill-game 23 december 2021 10:12


 • Weird West

  Weird Westelijk uitgesteld zoals 31 maart 2022 23 december 2021 09:12


 • Neo the world ends with you

  Den liefste Nintendo Switch-deals van den week 23 december 2021 09:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader