Mutant Year Zero is nu gratis via Epic Games Store verkrijgbaar


Den spel schenkkan totdat 17:00 uur vandaag kosteloos wordt geclaimd via den Epic Games Store. Ie is ermee onderdeel van Epics viering van den feestdagen, waarbij ie winkelbedrijf dagelijks eentje spel kosteloos weggeeft.

Eerdere games diegene den afgelopen dagen kosteloos via Epic Games Store werden weggegeven, zijn Shenmue 3, The Vanishing of Ethan Carter, Neon Abyss, Remnant: From the Ashes plus Loop Hero.

Mutant Year Zero speelt zichzelf voltooid ter eentje post-humane apocalyptische wereld plus is gebaseerd op bestaande tabletop-games indien Mutant Chronicles plus ie gelijknamige Mutant: Year Zero. Ter ie spel is den wereld verwoest ingevolge eentje nucleaire uitval plus is den mensheid weggevaagd. Vanuit ie spil van den persoon plus dieren herrijzen mutanten. Dux, den eend met eentje kruisboog, Bormin ie boze zwijn plus Selma, den vrouw van steen. Elke mutant heeft eentje speciale vaardigheid.

Gamer.nl gaf eentje 8 aan den spel: “Mutant Year Zero: Road to Eden is zelfs op den laagste moeilijkheidsgraad pittig, maar laat dat jou noch wegdrijven. Wegens den briljante combinatie van stealth plus turn-based tactiek word jou onveranderlijk uitgedaagd nieuwe tactieken te uitdenken wegens missies succesvol te volbrengen. Onwennige spijskaart’s, technische onvolkomenheden plus eentje clichématig vertelsel brengen irritaties met zichzelf mee, maar exporteren voorts weinig voltooid aan eentje solide turn-based tactische rpg.”

Mutant Year zero


 • Xbox Games with Gold

  Update: Xbox Live Games with Gold van januari zijn beroemd 23 december 2021 17:12


 • Den liefste Ubisoft-games hebben nu hoge kortingen 23 december 2021 15:12


 • Fortnite

  Strak Wars-personage Boba Fett komt zoals Fortnite 23 december 2021 15:12


 • Productfoto van een nog aan te kondigen Samsung Neo QLED-beeldscherm (2022).

  Samsung verzekert HDR10+ voordat gamingmonitoren ter 2022 23 december 2021 14:12


 • Call of Duty Warzone

  48.000 cheaters verbannen van Call of Duty: Warzone plus Vanguard 23 december 2021 14:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader